Hitorhike 195 g/pc Uhlíkových Vlákien Ľahký Treking Pól Nastaviteľné Teleskopické Turistické Prechádzky Stick 3 Časť Pre Kempovanie Turistika

€36.38


Výroba Popis Rozmery :Nastaviteľná Dĺžka: 65 cm~135 cm Farba: nebeská modrá Čistá hmotnosť: 195 g/kus Materiál: carbon fiber Výhody: 1.Kože, popruhu je ultra-ľahký,vysoko priedušná popruhu ponúka maximálne pohodlie, s minimálnou hmotnosťou 2.Nové EVA cork rukoväť desgin môže pomôcť ski-milenca s lyžami 3.Viac spoľahlivé hliníkový externý zámok dizajn 4.Vymeniteľné volfrámové ocele tip,sľub najlepšiu kvalitu v "walking stick trhu"

Produkt Vitrína HitorHike uhlíkových vlákien treking pólov Rozmery :Nastaviteľná Dĺžka: 65 cm~135 cm, Prečo By Ste si mali Vybrať HITORHIKE uhlíkových vlákien treking pólov 1.Kože, popruhu je ultra-ľahký,vysoko priedušná popruhu ponúka maximálne pohodlie, s minimálnou hmotnosťou 2. Ergonomická rukoväť dizajn môže posilniť podržte,Non-slip komfort 3. Vyrobené z vysoko kvalitných uhlíkových vlákien ,nie je ľahké poškodenie dlhú životnosť 4.treking pólov používať hot sieťotlač, nie je ľahké na nosenie. 5.Vymeniteľné volfrámové ocele tip,sľub najlepšiu kvalitu v "walking stick trhu" 6.Vzorované snehu zásobník,vystúpiť z davu, Ako používať rýchle zámok? 1.Otvoriť rýchle zablokovať kartu a upravte na požadovanú hetght 2.Zase sprísnenie gombík 1/4 až 1/2 otáčky v smere hodinových ručičiek 3.Hodiny quick lock na karte rýchle zámok karta by bedifficult na zavrieť, keď správne dotiahnuté. 4.Opakujte kroky 1 až 3 až do pól nie je kolaps Balík obsahuje: pár treking pólov Záruka!!! 180 DNÍ BEZ-OTÁZKA ŽIADAŤ VRÁTENIE A JEDEN ROK ZÁRUKA. Ak ste spokojní v žiadnom prípade, kontaktujte nás na návrat na výmenu alebo vrátenie 100% a Nakoniec ďakujem moc za výber HITORHIKE! Akékoľvek pochybnosti o kvalite výrobku, obráťte sa Prosím na predaj kedykoľvek. Sme odhodlaní poskytovať najlepšie predpredajný a popredajný servis. Dúfam, že sa vám bude spokojný s ním. Vaša dôvera je pre nás najdôležitejšia!

treking pólov nie sú zahrnuté Úložný Vak, Ak chcete mať Cestovná Taška Prosím, kliknite na tento odkaz: https://www.tantra-egypt.sk/store/product/Hitorhike-Outdoor-Trekking-Pole-Backpack-Crutch-Storage-Bag-Portable-Folding-Human-Design-Outdoor-Trekking-Pole-Backpack/2993048_32880797742.html

Dobrý Nových: 1.Ak zdieľate tento produkt SNS, ako napríklad Facebook, Instagram, VK, itao, Twitter, atď... nasnímajte fotografiu na náš zákaznícky servis. Dostanete malý darček. 2.Ak ste spokojní s našim produktom, prosím, podeľte sa so svojimi SNS s týmto prepojenie. Dostanete 10% zo sumy, ktorú ste zaplatili pred tým, PayPal, ($1-$5)

Štítky: zbraň príslušenstvo obrany, karbónová palica, trekking pól turistika pólov, sgodde turistika pólov, kovové telescoping stick, danc pól, pól tarp, krátke treking pólov, mini ďalekohľad stick, túru trekingové palice uhlíka.


( 1 Hodnotenie )

Počet