12Led 24W Dúha v Tvare UV Nechtov na Vlasy Pre Prsty, Nechty poľský Gél Lak Manikúra Stroj USB Kábel Nail Art Starostlivosti Nástroj

€14.64


12Led 24W Dúha v Tvare UV Nechtov na Vlasy Pre Prsty, Nechty poľský Gél Lak Manikúra Stroj USB Kábel Nail Art Starostlivosti Nástroj Úplne nové a vysokej kvality Životného prostredia: LED osvetlenie, non-škodlivé látky na ľudské telo šetrí Čas: To trvá len niekoľko minút na dokončenie celého procesu, a tam sú 3 krát nastavenie, 30s, 60s, 90s. Môžete si vybrať najvhodnejší čas, ktorý potrebujete. Výkon: To je 24W nechtov vytvrdzovanie UV lampy. Existuje 12 Led diód. To je naozaj účinnosti, a osušte gél rýchlejšie. Úsporné: Mini veľkosť a ľahký, môžete si ho vziať všade. Vhodný pre domáce alebo salon. Jednoduché ovládanie: Jedno tlačidlo pre zapnutie a vypnutie, jednoduchý dizajn pre lepšie pomocou skúseností. Fashionale dizajn: To je módne a pohodlné pre použitie, v dome dizajn môže dokonale svetlo koniec prsta, a tento stroj je ideálny palec riešenie, môže pevne suché gélu. Funkcie: 1.12 svetlo korálky syntéza,dual LED svetelný zdroj, vhodný ako ruky a nohy, aby sa uspokojili potreby rôznych zákazníkov 2.3 tlačidlá Vyberte časovač na 30 sekúnd 60 sekúnd, 90 sekúnd a ďalej pre rôzne leštenie účely 3.Úspory energie a ochrany životného prostredia, nebolí tela 4.Jasný LCD displej a ukáže čas schnutia 5.Nosiť vrecku veľkosť nechtov lampa, nail art kedykoľvek a kdekoľvek 6.Vhodný pre akýkoľvek rodinný alebo profesionálny salón, a dokonca aj priatelia najlepší darček Špecifikácie: 1.Názov produktu:UVLED Nechtov Lampa 2.Výkon: 24W 3.Svetlo: 365 + 405nm vlnová dĺžka 5.Rozmer:215mm x 75mm x 52mm Opatrenia: Prosím, prečítajte si návod pred použitím lampy; Používať správne napätia; neumožňujú žiadne tekutiny zadajte stroj inými spôsobmi, môžu byť poškodené; Odpojte adaptér, keď opustíte; nepoužívajte žiarovky poruchy; neotvárajte stroj pre viac ako 600 minút, inak sa môže znížiť životnosť nechtov lampy; Noste ochranné okuliare a ochranu pred žiarením pri používaní Balíka je Zahrnuté: 1 x 24W dual na nechty, UV LED lampa stroj, 1 x USB, Line 1 x Používateľská príručka POZNÁMKA: vlnová dĺžka je 365nm+405nm, je to vidieť a neškodné pre oči. Ale neodporúčame pozerať sa na žiarovka na dlhú dobu. Tento štýl na Nechty, Vlasy Môžu byť použité rôzne druhy nechtov kozmetické výrobky, ako sú UV Top Coat, UV Builder Gel, atď. Práca bez značky požiadavky na nechty.

Štítky: ťava na nechty, glitter, gél lak na nechty, uv žiareniu, , nail art, Dazz, Gél lak, dh nechty, lampa led, minút usb kábel, moyra nail art, umenie maľovať.


( 5 Hodnotenie )

Počet