Jar, Jeseň Nové dámske Topánky Martin Topánky Členok Stádo Krajky-Up Móda Bežné Low-cut Bytov Platforma Topánky Žena Dámske Topánky

€13.98


Otázka:často som nosenie Európa 40. Akú veľkosť by som si mal vybrať?

Odpoveď:v súčasnosti nie je jednotná veľkosť na svete.Európa 40 sa nerovná Čína 40. Prosím zmerajte dĺžku chodidla pred nákupom.(Poznámka: nie zmerať dĺžku chodidla priamo. To môže viesť k mnohým chybám. Prosím, dať si nohy na bielom papieri. Kresliť front end a back-end nohy na bielom papieri, ktorý je dĺžka chodidla.)Ak vaše nohy sú 25 cm dlhé a potom +0,5 cm (aktívne miesto), vyberte 25.5 cm. Nohy sú veľmi tučný alebo príliš široký +1 cm.

Otázka:Ako dlho trvá dostať pozemok?

A:v Závislosti na počasí/politické a miestnu poštu, tu je odkaz obrázok v spodnej časti stránky s podrobnosťami.

Poznámka:môžu byť mierne farebný rozdiel pri fotografovaní. Prosím ťa, odpusť mi. Farba produktu sa prednosť v naturáliách.Jednoduché na dopravu, obalu je plastový vak. Ak potrebujete obuvi box balík, musíte expedičný poplatok +2 USD.

CN35=Noha Dĺžka 22,5 cm

CN36=Noha Dĺžka 23 cm

CN37=Dĺžka Nôh 23.5 cm

CN38=Noha Dĺžka 24 cm

CN39=Noha Dĺžka 24,5 cm

CN40=Dĺžka Nôh 25 cm

1,厂家货源正品

Veľkoobchod predaj dámskej obuvi v našom internetovom obchode sú na výrobnú cenu. Zisk je veľmi malé, ale kvalita je dobrá. Sex pomer je vysoká, a topánky budú nevyhnutne majú niektoré drobné chyby, ako napr. lepidlo, chuť, závit a tak ďalej.. Poradie v mene prijatie Oh! Vzájomný prospech, môže priniesť win-win výsledky. S pozdravom!!

2. O veľkosť.

Rozmery sú merané manuálne, a tam bude chyba, 5 mm v dôsledku rôznych meracích prístrojov a metód. Prosím, pozrite sa na veľkosť stola a hodnotenia detaily podľa vašich obvykle nosia návyky a obchod samostatne. Ak veľkosť nie je vhodné, môžete vybrať a vymeniť váš vlastný náklad, a návrat nie je podporovaný.

3. O Farbách

Naše produkty sú všetky prijaté v druhu a farby sú profesionálne skorigujem, ktoré je najbližšie k obklady mapa druhu, pretože farebný kontrast a farebná teplota obrazovky počítača sú rôzne, atď.

4. Asi po predaj

Pred uvedenie objednávku, musíte jasne vidieť, že náš obchod nemá podporu siedmich dní bez dôvodu vrátiť alebo vymeniť tovar. Tí, ktorí prídu kúpiť topánky a noste ich nesprávne by nemal kričať na návrat. Veľkoobchod obchody nie sú Taobao obchodov. Tí, ktorí prídu, aby sa Ali kúpiť veci lacno kričať na sedem dní bez dôvodu vrátiť alebo vymeniť tovar by nie strieľať.

5. O dodávky

Celý box podpory poslať logistiky, logistiky sme poslal, aby zaplatil za naše vlastné, naše družstvo express spoločnosť je Shentong, určené expresné doručenie potreby poznámky! Prosím, kontaktujte zákaznícky servis na zmenu dopravných nákladov.

Štítky: obuv ženy s hadím vzorom, boot biele textílie, členková obuv pre ženy zime s kožušinou, rou topánky, jazdecké žena, jeseň boot ženy, vintage boj proti topánky ženy, crystal dlhé topánky ženy, bot dážď, kožené topánky ženy.


( 1 Hodnotenie )

Počet