(1 ks /bal.) Harley-XLH883 (CV Typ) SPORTSTER 883 Keihin Plná konfigurácia Karburátoru Opravy kit S uzavretým film a float

€26.46


Harley-XLH883 (CV Typ) SPORTSTER 883 Keihin Plná konfigurácia Karburátoru Repair kit, stanovuje cenu $ 32. Táto súprava na opravu je vybavený takmer všetky súčasti príslušenstva. Oprava auta je vybavená Jet ihly (J. N.) a Ihly jet (N. J.), Vákuové membrány a malé membrány, ako aj plávať a ihlové ventily sú tiež k dispozícii. ktoré sú najviac ľahko poškodené časti karburátoru. Väčšina karburátoru poruchy, Týkajúce sa týchto častí. Preto je To veľmi užitočné pre údržbárske práce. Aby zápas rôzne verzie, hlavné jet je nakonfigurovaný v troch veľkostiach: 185-190-195. Pilot jet je v troch veľkostiach: 42-45-48.Tiež vybavené rôznymi uzavretých komponenty,To je tiež veľmi dôležité pre údržbu. Predám 2 skupiny alebo nastaviť viac, tam bude 10% zľavu. Ja som v obraze, označené symbolom podrobné súčasťou veľkosť parametre, prosím, porovnávať veľkosť, potom kúpiť. Zabrániť zlej kúpy.

Štítky: keihin karburátoru nádrž, pwk gumy, karburátoru keihin, 883 harley, biniki, air cleaner kryt harley, keihin karburátoru náhradné, tm 28 carb, kpop taehyung, jet mikuni.


( 0 Hodnotenie )

Počet