Peňaženka Prípade ozdobná šnúrka na uniforme Pre Samsung Galaxy S21 S20 FE Poznámka 20 Ultra A42 5G M51 A71 A31 A21S Kožené Karty, Vrecko na Ochranu Kryt

€4.99


Telefón puzdro Pre Samsung Galaxy S21 S20 FE Poznámka 20 Ultra A42 5G M51 A71 A31 A21S Kožené Karty Vrecku Peňaženku Chrániť CoverWith Crossbody ozdobná šnúrka na uniforme

Obrázok je len orientačný, prosím, vybrať správny model telefónu pri nákupe.

1,2-v-1 Crossbody Telefón Prípad – inovatívny dizajn tejto crossbody prípade mobilného telefónu pre ženy a mužov môže byť použitý ako tradičný mobilný telefón prípadu alebo ako nositeľné s odnímateľnou ozdobná šnúrka na uniforme navrhnuté.

2), Hands-Free Na Cestách Prístup – Naša kryt telefónu vám umožňuje sklzu váš telefón do vrecka, alebo ho nosiť okolo krku alebo ramien tak môžete mať rýchlo prístupné pre obrázky alebo si to z cesty, keď potrebujete, aby vaše ruky.

3,Smart Kvapka a Ochranu proti otrasom – Spolu s nikdy obávať straty alebo pád váš telefón znova tento Telefón prípade uľahčuje prácu, pěší výlet, obchod pre potraviny, alebo žiť aktívny život, zatiaľ čo vedenie telefón v dosahu.

Móda-Vpred Kryt Telefónu – Štýlové, moderné a super roztomilý tomto prípade mobilného telefónu s odnímateľnou ozdobná šnúrka na uniforme.

1.Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a Predávajúceho Spôsob Dopravy Nemajú Sledovanie Informácie. Ak Potrebujete Platný Sledovacie Číslo pre Úplné Sledovanie Vašej Objednávky, Prosím, Zvoľte Čína Príspevok Registrované Air Mail, Epacket EMS Alebo. 2. Keď čas prijatia bude koniec a vy stále nie prijímať položky,prosím, pošlite mi správu a ja vám predĺžiť dobu doručenia 15-20 dní.Ak si stále nie prijímať položky do 30 dní, budem kontrolovať jeho prepravné štátu, v express spoločnosti, ak chýba alebo v tranzite,potom som sa bude niesť zodpovednosť a vrátime vám peniaze. Ďakujeme vám za vašu podporu a pochopenie, prajem vám šťastný nakupovanie!!! podporujeme všetky platby na nákupné platforma,môžete si vybrať spôsob platby podľa vašich návykov platby mest byť podaná do 3 dní, aby sme podporovať všetky platby na nákupné platforma,môžete si vybrať spôsob platby podľa vašich návykov platby mest byť vyhotovená do 3 dní od objednávky

Štítky: samaung s20 fe prípade, a12, prípade m51, oxid prípade s20, s21 ultra, galaxya51, dlaždice, micro samsung m51, s10 5g karty peňaženky prípade, samsang galaxie m51 prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet