2J01289B Chladničke Ventilátor Zatienené Motorových HY-YZF-B1 Nové wanbao Chladenie Mrazničky Motora Ventilátora pre Radiátor Fanner Lekárske 220V 8W 0.085 A

€16.54


Chladnička Motora Ventilátora HY-YZF-B1 wanbao Novú Chladničku Motora Ventilátora Chladiča Ventilátor 220V 50Hz chladiaci ventilátor mraznička časti

Model:HY-YZF-B1 Napätie: 220V 50 hz

package:1x Mraznička Motora Ventilátora

Doprava:

1. Všetky položky bude dodávaný v rámci čas spracovania po prijímať platby. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2. DHL/UPS/Federal Express zvyčajne trvá asi 3-7 pracovných dní do cieľa. A to je asi 5-10 pracovných dní od EMS alebo TNT. Hongkong Post Air Mail a Hongkong Post Vzduchu Parcely trvá 7 až 30 dní na loď, aby na celom svete.

3. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Platby:

V súčasnosti, www.tantra-egypt.sk prijať Visa, MasterCard, Western Union, QIWI a bankový prevod. Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti.

Záruka a ručenie:

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Iné Politiky, Ktoré:

1. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2. Prosím, zanechajte POZITÍVNU spätnú VÄZBU po prevzatí tovaru, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. A budeme robiť to isté. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijímať ho, budeme sa snažiť v našich silách úsilie, aby vás podporili.

3. Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme sa snažiť odpovedať vám čo najskôr.

4. Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto cenovú ponuku, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

Štítky: 110 motor, chladič, mini stepper, peltier teg, Fanúšikov, 80x80x10mm, mraznička chladnička termostat, 220v vzduchu ventilátor, ventilátor pre mrazničky, fénom na vlasy mini, ventilátor telefón.


( 2 Hodnotenie )

Počet