3 vrstvy transparentných šperky box princezná zásuvky štýl šperky úložný box viacpodlažné

€75.99


č box

Môžete výber medzi nimi farby,

aybe obrázok farbu má trochu odlišný iný počítač, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Som šperky veľkoobchodný predajca v Číne, tam sú krajší prsteň, šperky, jade náhrdelník s príveskom, náušnice prsteň náramok

Upozornenie:

Som podnikateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,Tak remeslo umenie majú dlhú históriu,Teraz remeslo mužov používa starobylá technika na creat krásne a zaujímalo, remeslo umenie ako jade,šperky a rezbárstvo a kamenné artefakty,Všetky z nich sú symbolom radosť a šťastie,tak sa oplatí zbierať! Teraz tentokrát som sa vám ukázať nádherné a výborné poklad!! môžete vidieť, že je veľmi dobre. S perfektný štýl,pekný dizajn, nádherné prevedenie, to je naozaj vzácne umelecké diela a stojí za zbieranie!!! Je v dobrom stave. Pozrite sa na obrázky môžete vidieť tvar je veľmi dobre; Tak nádherné položky . Ak sa vám páči Čínskej kultúry, prosím, nenechajte si ujsť túto položku. Mám aj iné nádherné položka na moje ebay . prečítajte si prosím moje ďalšie položky!

Kontaktujte NÁS:

Ak máte akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte ma s nasledujúcim . sme si odpoveď, ktorú v prvý raz.

Štítky: šperky box 2 zásuvky, box zásuvky skladovanie, zásuvky make-up, box šperky, 3 zásuvky, zásuvky plastové, 3 zásuvky skladovanie, 3d okno tlačiarne, super hračka, 3 vrstvy zásuvky, blok prípade.


( 0 Hodnotenie )

Počet