Debra M-4/6 Ziskové Mini Mixér Audio DJ Konzola s Zvukovú Kartu, USB, 48V Phantom Power pre PC Nahrávanie Spevu Webcast Strany

€25.77


M4/M6 zmiešavač zvuku je viacúčelový mixér so zvukovou kartou, ktorú možno stretnúť užívateľov domov nahrávanie hudby, webcast, Spev, malá strana, a iné potreby. Mixér je vybavený vstupného zosilnenia a vysokej basy úprava, vstavané 48V phantom napájanie kondenzátorových mikrofónov priame napájanie, high-definition headset výstupný port, MP3, WMA, WAV, FLAC, vysielanie, zariadenia so zvukovou kartou, môže byť priamo pripojený k PC. Mixér kompaktné, ľahké a môžu byť priamo pripojené k POČÍTAČU prostredníctvom USB portu napájania,Žiadne dodatočné napájanie, môže byť pripojený k počítaču cez USB, napájací zdroj, ktorý chcete spustiť. S problémami s externým adaptérom, môžete tiež použiť mobile power USB alebo AC / DC.Adaptér je napájaný adaptérom. Všetko čo je potrebné je mobilný telefón, dátový kábel na pripojenie k počítaču a naladiť to, keď je napájaný. Funkcie: AUX-bus hlavného kanála na výstup. Jeden AUX výstupu a návratu. 2 a 4-pásmový EQ pre každý vstupný kanál.(M4 2, M6 mať 4) Postavený v odbornej reverb. 2 bus elektronické vyvážené displej. USB Rozhranie Napájanie: a) USB napájanie b) Napájací adaptér c) Výkon banky Bluetooth & Zvuková karta, funkcie USB Slot pre Prehrávanie: MP3, WMA, WAV, FLAC Režim záznamu: tým, USB alebo PC Účinok : Oneskorenie + Opakovať zoznam Balíkov: Miešanie Zvuku Konzoly x 1 USB Kábel 1 x nabíjačka 1 x poznámka: 1/4 audio input port, bez zosilňovač, môže mať relatívne nízky zvuk. V tomto čase, odporúča sa použiť XLR audio kábel, to bude zlepšovať. V rovnakom čase, keď zisk a zvuk sú zapnuté na maximum, tam budú nejaké dno hluk, ktorý môže byť zlepšený otočením dole objem.

Štítky: zmiešavač zvuku profesionálnych fireware, audio mixer professional, headphon jbl, mini pc okno 10, audio auto, dj, dj mixer, kábel fiio, jedlo zmiešavač, 48v phantom power.


( 4 Hodnotenie )

Počet