Detská Posteľ Bell Hrkálka Hračky Hudobné Posteli Bell Premietacie Baby Soothing Hračky, Plastové Emócie Vízia Uchopte Okrem Active Baby Hračky

€9.56


Funkcie:

1.Projekcia a hudba: mobilný držiak s hviezdne svetlo a Obrázok 2 premietacie režime. Existuje 6 skladieb, 5 prírodných zvukov a 150 krásne melódie. Priniesť príjemné prostredie vhodné pre dojčatá do režimu spánku.

2.Synchronizácia funkcia: 20/40/60 minút časovač, hudby okno sa automaticky zatvorí v čase, keď nakonfigurujete. Synchronizácia funkcia môže vytvoriť ideálne spanie prostredie pre deti.

3.Jednoduché použitie: ľahké zostaviť a háčik do postieľky. Pomocou diaľkového ovládania môžete ovládať všetky funkcie music box.

Popis:

Roztomilý kreslený prívesok, ktorý sa otáča a otáča sa pomaly, môže prilákať detskú pozornosť a pomoc cvičenie dieťa vízie.

Špecifikácie:

Farba:Modrá,Ružová(voliteľné)

Materiál:Plast

Veľkosť:59 * 23.5 cm

Package Zahrnuté:

1 sada * Detská posteľ bell hrkálka hračka

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: emocionálne svetlo, emocionálne parfum, emocionálne opony, muži emocionálne, emocionálne obrázky, sex emocionálne, emocionálne kocky, krúžok emocionálne, hera emocionálne, emocionálne led.


( 1 Hodnotenie )

Počet