Pohodlie na Bicykli Požičovňa Sedlo Nahradenie Čalúnená Mäkkej Pamäťovej Peny s Nárazov Gumové Gule Sedadla Bicykla pre MTB Bicykel

€14.51


Pohodlie na Bicykli Požičovňa Sedlo Nahradenie Čalúnená Mäkkej Pamäťovej Peny s Nárazov Gumové Gule Sedadla pre MTB Bicykel

DOBRÝ BICYKEL SEDLO PRE KOMFORTNÚ JAZDU - Chcem, aby sa dlho vonku na koni, alebo len používať denne ako chodiť do práce alebo do školy? Pohodlné bicykli sedlo je najlepší bicykel sedlo náhrada pre váš cyklistický život. Nie ako mnoho pretekársky bicykel sedadlá - super úzka a ťažká, nie je vhodné pre dlhé vzdialenosti, jazda na koni, na bicykli sedlo je určený pre pohodlné jazdenie, udržať si od bolesti na dlhú dobu jazdy.

ŠOK ABSORPCIE, VETRANIE, POHODLIE - Hrubé vysoká hustota pamäťová pena čalúnenia s anti-shock gumenú loptičku pod bicykli sedadlo chráni vás pred ostrosť medzi cestnej trhliny, nerovnosti a mráz dýchavičnosť. Špeciálny priedušný centrum duté bude vypúšťací tlak body v citlivých oblastiach, a vyhnúť sa spotený nepohodlie. Užiť si pohodlie a nikdy cítiť unavení počas svojho cyklistické cesty.

NEPREMOKAVÉ, NOSENIE & ODOLNÝ proti ROZTRHNUTIU - povrch bicykla sedlo je vyrobené premium umelej kože, ktoré nebudú rozkladať ľahko podľa slnečného svetla ako ostatné PVC materiálov a úplne vodotesný pre denné prší. Šesť-vrstva steh zaisťuje väčšiu odolnosť proti oderu.

UNIVERZÁLNY FIT & INŠTALÁCIA obsiahnutého - So štandardným priemerom (7/8 cm) železničná zvieracie a malé nástroj v balení, náš sedadlo môže byť namontovaný na najčastejšie cyklistické sedlovky ľahko v desiatkach sekúnd. Je navrhnutý pre mužov a ženy, pre vnútorné, vonkajšie použitie. Poznámka: Aby sa zabránilo misfits, prosím, uistite sa, že správne zmerať bicykli pól rozchod.

BEZPEČNÁ jazda na KONI, STARAŤ-FREE NÁKUP - Špeciálne pridané červené výstražné pásy zlepšuje cycler bezpečnosti počas noci na koni. Absolútne Žiadny Strach, v tme!

Farba: čierna

Materiál: Rebound pu, pružné sídlo kože, ocele, železa luk

Veľkosť: 26 x 21 cm

Obsah Balenia:

1 x Sedle Bicykla

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bicycl sedadla, veľké bum, zelená sedlo, závod sedlo, pu sedlo, požičovňa cesty sedlo, bicykel mäkké sedlo, ec90 sedadla, sedlo široký, motocross sedlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet