1pcs Rybárske Muž Ryby Sochy Lyžice Veterné Zvonkohry Domáce Dekorácie Remesiel Vnútorné Vonkajšie Závesné Ozdoby, Dekorácie Veterné Zvonkohry

€12.45


1pcs Rybárske Muž Ryby Sochy Lyžice Veterné Zvonkohry Domáce Dekorácie Remesiel Vnútorné Vonkajšie Závesné Ozdoby, Dekorácie Veterné Zvonkohry Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Funkcie nádherne očarujúce lyžice muž rybolov na vrchole prírodné živice špinavej. Vhodné pre vnútorné i Vonkajšie Použitie.

2. Visí pod pláva školy niekoľko silverplated lyžice ryby. Zvonkohry vytvára veľmi jemný upokojujúci zvuk vo vánku.

3. Jedinečný pobrežných a pláž tému dekorácie. Skvelý nápad pre záhradné kovové umenie darčeky. Každý kus je dômyselne vytvorený z retro riad.

4. Navrhnuté tak, aby vydržali & priniesť radosť pre nadchádzajúce roky. Posaďte sa, relaxovať a počúvať jemné zvuky, ako sa whisper príbehy z minulých storočí.

5. Na každej lodi, man & ryby je ručne opatrne. Prírodné naplavené drevo pochádza z hlbín Severnej Karolíne Jazera a rieky. Naplavené drevo je odstránená, vyčistiť, brúsené ( v prípade potreby ) & zapečatené s vysokou kvalitou povrchových úprav na ochranu krásy pre nadchádzajúce roky.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Balenie Obsahuje:

1 x Veterné Zvonkohry

Štítky: moderné sochárstvo články, sila vetra, dekor sova, bell vietor, sculptur, zvonkohry vietor, om veterné zvonkohry, zvonkohry vktech, dekor jeleň, kinetické sochy.


( 0 Hodnotenie )

Počet