Auto Chvost batožinového priestoru Stráže Doska Zadný Nárazník Uhlíkových vlákien Chrániť Nálepka Pre Dodge Challenger RAM 1500 Nabíjačku Pomstiteľ Kaliber Dart

€2.64


Funkcie: Zabránilo Poškriabaniu alebo Oderu Chrániť dvere auta od nuly, alebo oderu, keď príde v alebo vystúpiť. Nie je potrebné míňať veľa peňazí na údržbu. farba: strieborná/modrá/čierna/červená/zlatá/oranžová Veľkosti: 60cmx7cm / 40cmx7cm Package: 4pcs dvere auta parapet (2 ks, pre Predné dvere, 2 ks pre zadné dvere) Materiál: 4D karbónová nálepka Funkcie: Pohlcuje vplyvmi a zabraňuje poškriabaniu. Môže sa vzťahovať na existujúce škrabance, dajte svoje auto rôznou štýl. Môžete účinne chrániť okraji mimo Dvere, Parapetné Dosky , aby sa zabránilo treniu poškriabaniu lnstallation je veľmi jednoduché. to lepidlo na zadnej strane. Keď ste inštalácia nálepky (môžete posypať trochu vody na zadnej strane nálepky potom môžete presunúť nálepky voľne, aby sa zabránilo jeho dosiahnutie wrongposition ) Ak potrebujete viac informácií , môžete sa na nás obrátiť !

Štítky: prispôsobiť nálepky avengers, dodg, 9 5 saab, logo srt, dodge ram 1500 príslušenstvo kanady, karbónová nálepka, mandalorian vinyl, ddr4 ram, nárazník chrániť, uhlíkové dosky.


( 2 Hodnotenie )

Počet