Vedúci Masér Silikónové Šampón, Masáž Kefou Dospelých Hlavu, Telo Masážneho Čistú Pokožku Hlavy Masáž Česať Vlasy Umývanie Vaňa Kefa, Hrebeň

€3.60


Vedúci Masér Silikónové Šampón, Masáž Kefou Dospelých Hlavu, Telo Masážneho Čistú Pokožku Hlavy Masáž Česať Vlasy Umývanie Vaňa Kefa, Hrebeň

Popis:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Vlasy Skalp majstra Odbornej Šampón Kefa Povzbudzujúce Pokožku hlavy Masér Hrebeň !

Použite tento šampón štetec na posilňujú vašu pokožku jemne zdvíhacie preč odumreté kožné bunky a zvyšuje prietok krvi do pokožky hlavy.

Budete sa cítiť skvele po používaní tohto masážneho štetcom, a vaše vlasy budú zdravšie s menej odlupovanie od vašej pokožky.

Tento štetec ideálny pre každodenné použitie ako aj na všetky typy vlasov.môže byť tiež použitý pre šírenie gély, vosky a pomades počas styling.

Je dostatočne jemný, aby sa vaše vlasy a vlasovú pokožku, zdravé a sýte.Čistí dirtiness a kroviny, exfoliácia, keď šampón vlasy.Podporovať krvný obeh, zvyšuje vitalitu pokožky hlavy vitalitu a vlasy.Č poškodzuje pokožku.Možno aj masér.Masáže a osviežuje pokožku hlavy,Výťahy preč odumretých kožných buniek,Zvyšuje prietok krvi.

Špecifikácia:

Materiál: PP+ Silikónové

Farba: Ružová / Fialová, Modrá / Žltá / Červená

Veľkosť: 8,5 x 3,5 x 7,5 cm

Package Zahrnuté:

1X Hlavu Pokožku hlavy Masér

Štítky: scrub šampón, kefa šampón, KOTLIKOFF, pre dospelých kúpele, skalp práčky, kefa na vlasy kremíka, Pokožku hlavy, kefa masáž vlasovej pokožky, vedúci drhnúť, peeling pokožky.


( 2 Hodnotenie )

Počet