6pcs/set Silikónové Úsek Viečka Opakovane hermeticky uzavretých Potraviny Zabaliť Zahŕňa Vedenie Čerstvé Tesnenie Misy Tvárny Zábal Kryt Kuchynský Riad

€1.93


6pcs Silikónové Úsek Viečka Opakovane hermeticky uzavretých Potraviny Zabaliť Zahŕňa Vedenie Čerstvé Tesnenie Misy Tvárny Zábal Kryt Kuchynský Riad

JE TAM NEJAKÉ ZVYŠKY POTRAVÍN?

Nehádžte ju preč! Jednoducho pretiahne sa s týmito silikónové krytky a zostane čerstvý, kým sa dostanete hlad znova! Silikónové potravín šetrič viečka môžu byť použité na pokrytie varené jedlo, ovocie, šaláty, omáčky, rovnako ako nápoje ako káva, čaj, džús a viac.

6 SILIKÓNOVÉ KRYTKY V RÔZNYCH VEĽKOSTIACH

Sada obsahuje 6 jasné, silikónové obaly v rôznych veľkostiach. Vďaka svojej pružnej materiál, potraviny, viečka sa ľahko zmestí väčšina misky, hrnce, nádoby, hrnčeky, poháre, plechovky, dózy, a dokonca môžete ich použiť na pokrytie vašich half-cut melón alebo melón.

ABSOLÚTNE BEZPEČNÉ MATERIÁLY

Vaša bezpečnosť je našou prioritou, preto sme sa uistiť, naťahovacie silikónové krytky sú BPA-free, potravinársky a úplne netoxický. Preto môžete použiť úsek viečka celý čas bez obáv o vás a vaše zdravie rodiny!

ODOLNÝ PROTI CHLADU A TEPLA

Neváhajte a dajte elastická potravín veko v mrazničke, alebo dokonca v mikrovlnná rúra a umývačka riadu. Od silikónový materiál je odolný voči nízkym a vysokým teplotám (až do 450F), misy úsek veko zostane neporušený a tak dobrý, ako nový, veľmi dlhú dobu.

ECO-PRIATEĽSKÝ A EKONOMICKÉ

Silikónové úsek kryt viečka sa zníži váš plastového odpadu a pomôže vám ušetriť peniaze, pretože už nebudete musieť kúpiť celofánu na pokrytie vašich zvyšky potravín fresh. Plus, misy veko robí oveľa lepšiu prácu na vedenie vaše potraviny čerstvé!

Štítky: veko misy, misa, kryt kremíka, misku zakryte, mäkké silikónové úsek viečka, 6 pack silikónové úsek viečka, 6 kusov veľkosti silikónových úsek viečka, veko pre riad silikónové, Silikónové Úsek Viečka, veko úsek, jasné, kremík úsek viečka.


( 1 Hodnotenie )

Počet