Home Decor 3D PVC, Drevo, Zrno Samolepky na Stenu Papier Tehla Kameň Tapety Rustikálny Účinok samolepiace Kúpeľňa Kuchyňa Nálepky

€2.11


Vitajte Máme Profesionálny tím , Podpora Veľkoobchod a maloobchod , Naše služby princíp je Zákazník najprv,teplé služby . Tak budete spokojní s celý nákupný proces . 10PCS samolepiace Nepremokavé, TV joj, Tehla 3D Tapety na Stenu-Nálepky Obývacia Izba Tapety nástenná maľba Spálňa Dekoratívne Materiál: XPe peny Veľkosť produktu :70*77 cm Za Kus . 10 kus 5.39 štvorcových metrov 70*38cm Za Kus . 10 kus 2.66 štvorcových metrov Stena nálepky štýl: 3D samolepky na stenu, výrobok sa dodáva s lepidlo Funkcie: 1: trojrozmerný dekoratívne mäkkej peny, proti nárazom pre deti, starať sa o svoju rodinu. 2: bezpečnosť a ochranu životného prostredia, non-jedovaté zápach-voľný, vhodný pre rodinu domov priestor. 3: realistický, prirodzený tehla vzor účinok, jednoduchý a moderný štýl. 4: Voľný DIY, jednoduché samolepiace dizajn, inštalácia, bežné koláž, ľubovoľne rezať. 5: v Porovnaní tapety lepšie zníženie hluku účinok. Inštalačné metódy a nástroje: Príprava: Vložiť povrchu čistým s priľnavosťou, ako napríklad: drevené plochy, sklo, povrchová, žiadny prach stenu, hit dolnej časti steny putty a tak ďalej. Vložiť: zadný kryt potrhaný papier prilepený na pomocné nástroje: nožnice, nôž utility Upozornenie: Prosím, kúpiť dostatok kus v čase, uistite sa, že sú pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel.

Štítky: strane telefónu santin n1, ručné obrázky pár, náušnice tvár kamene, náušnice emodži kovov, náušnice osvietený, ručné plastové ventilátor dieťa, ručné peugeot 5008 uk, žiara auta stredné pokožky, náušnice jesť smrti.


( 0 Hodnotenie )

Počet