Multifunkčné Dekoračné Šperky Hrudníka Geometrické Terárium Geometrické Diamond Ploche Záhradný Kvetináč Šperky Držiteľ Úložný Box

€15.14


Multifunkčné Dekoračné Šperky Hrudníka Geometrické Terárium Geometrické Diamond Ploche Záhradný Kvetináč Šperky Držiteľ Úložný Box

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

IDEÁLNA VEĽKOSŤ PRE SUCCULENTS & RASTLINY - ľahké prístupový otvor umožňuje vytvárať a snahou, aby vaša záhrada jednoduchá záležitosť, zatiaľ čo priestranný interiér vám dáva dostatok priestoru na buďte kreatívni. Pridať succulents, machy, zeminy alebo skál, a stavať svoj vlastný malý raj.

DISPLEJ KEEPSAKES & MEMENTOS - Sklo terária sú skvelý spôsob, ako zobraziť vaše spomienky. Zdobia ich na sviatky ako Halloween a Vianoce, alebo ich používať na podržte keepsakes, malé figúrky, alebo sviečky - zoznam je nekonečný!

MODERNÝ DIZAJN - Dbať na Dizajn Diamond Terárium je vyrobené z vysoko kvalitného skla, a prichádza v rôznych pútavých farbách. Geometrické tvary vytvoriť elegantné línie, vyžaruje štýl a k ktorejkoľvek a každej miestnosti.

IDEÁLNY DOPLNOK DO VÁŠHO DOMOVA - Aby každý priestor krajšie ako posledný. Ideálne pre kancelárie, windowsills, terasy alebo kuchyne, naše štýlové sklo terária je nádherný spôsob, ako pridať umelecký nádych.

Špecifikácia:

farba: zlatá

Materiál:Sklo, Kov

Veľkosť:15*15*20CM(5.9*5.9*7.87 v)

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balík obsahuje(bez maloobchodného balenia):

1*Úložný Box

Štítky: kvetináč ratan, uložiť čaj, zlato obrie sadenie, displej šperky stojan, box sklo terária, rose šperky bohemian, strane hrudi pre skladovanie, kvetináč, zlato terária, striebristé sklenené okno.


( 1 Hodnotenie )

Počet