Gumené Jogy Kolesa Profesionálne PP Pilates Kolesa Pás Tvar Zahusťovanie Fitness Cvičenie Jogy Kolesa Korku Masáž Chrbta Nástroja

€13.19


To vychádza na Východnej a Západnej kultúry a je v súlade s výsledkami fyzický a psychologický výskum. Spočiatku, Pilates sa používa iba v dvoch hlavných oblastiach, a to svalový tréning vykonaný profesionálne tanečné skupiny a zotavenie pacienta telesné funkcie a svalovú silu v liečebná rehabilitácia inštitúcií.

S rozvojom modernej spoločnosti, Pilates aerobik bol neustále zlepšujú s ľudstvo spája osobný obsah, ako napríklad jóga, Tai Chi, balet a koučovanie. Pilates vzdelávanie je založené na princípoch hmotnosti, viac opakovaní, malú hmotnosť a meditácie. Dýchanie metóda počas školenia je vdychovanie a výdych. Toto je externé školenia pre svalové tvar a kĺbov. Jeho výcvik cieľom je zlepšiť funkciu ľudských svalov. Funkcia ľudskej chrbtice a bedrovej chrbtice.

Štítky: penový valček, gumy, korku jogy, koliesko jogy, joga nastaviť ženy, šport top, ab roller, swibg jogy pásu, crack prepínač, kožušiny jóga lopta, pilat.


( 5 Hodnotenie )

Počet