Tetovanie Praxi Strane Silikónové Falošné Tetovanie Ruky Praxi Pokožky Figuríny Falošné Tetovanie Kože Dodávky pre Tattoo Umelci a Začiatočníkov

€25.39


Tetovanie Pokožky Praxi - Tetovanie Praxi Falošné Strane Silikónové Strane Modelu

Tetovanie Pokožky Praxi - Tetovanie Praxi Falošné Strane Silikónové Strane Model Tetovanie Praxi Pokožky Figuríny Mäkké Tetovanie Praxi Ručné Tetovanie Pokožky Falošné Koži Tetovanie Dodávok pre Tattoo Umelci a Začiatočníkov Špecifikácie: Kategórie: Falošné Tetovanie na Ruku pre Prax Stav: 100% Nové, Farba: Ako skutočné farby pleti, viď obrázok Materiál: Mäkký silikónový Obal: 1 x Tetovanie Pokožky Praxi Strane Funkcie: 1.Vyrobené z mäkkého silikónu a je podobný skutočnej ľudskej ruky, textúra blízkosti ľudskú pokožku. 2.Linky a póry ruky sú jasne viditeľné, veľmi reálne. 3.Tetovanie falošný list použité pre tetovanie prax a zlepšiť tetovanie techniky. 4.Tiež sa používa na zobrazenie a dekorácie na zvýraznenie umenie a technika v tattoo shop. Tetovanie Praxi Ruky Teplé Tipy: tetovanie praxi ruka nemôže byť znovu použité. Vzhľadom na hustotu materiálu, budete musieť zopakovať vzor niekoľko krát lepšie udržať atrament na prax strane pre lepšie pracuje. PROSÍM, UISTITE SA, ŽE VÁM NEVADÍ, ŽE PRED VYKONANÍM NÁKUPU TETOVANIE PRAXI STRANE, VĎAKA. Tetovanie Praxi Strane Záruka Spokojnosti: 1), Či ste profesionálny tetovanie alebo amatér, začiatočník, tetovanie, ak si chce naučiť a zdokonaliť tetovanie zručnosti, naše Autdor silikónové tetovanie ruky praxi kože sú presne to, čo potrebujete! 2) veríme, že naše výrobky sú vynikajúcej kvality, ktoré môžeme ponúknuť našim zákazníkom, aby im pomohli dosiahnuť perfektné výsledky. 3) Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste úplne spokojní, o Tetovanie Praxi Strane Falošné Pokožky. len sa jednoducho vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu.

Štítky: mierne linkovej, tampon, sľuda alkoholu atrament, zubné nástroj, štetec, pero tombow, gumová pečiatka, tatto dočasné, tetovanie nepremokavé, rodina falošné tetovanie, rúž.


( 0 Hodnotenie )

Počet