Športové Hodinky Muži Slávnych LED Digitálne Hodinky Muž Hodiny pánske Hodinky Plné Black Relojes Deportivos Herren Uhren Reloj Homme

€17.36


SKÚŠAJ,JE TO JEDINÉ, ČO MÔŽEME UROBIŤ. UDRŽAŤ MYSLENIA,SME VŽDY INÝ. KT značku hodiniek je výroba pre módne športové pánske hodinky, ktoré sú športový vojenské štýl, Naše hodinky sú nielen vysokú kvalitu, ale najlepšie ceny a dobré po-predajné služby!

KT Nehrdzavejúcej ocele Hodinky

MULTIFUNKČNÉ:Obe LED podsvietenie a tradičné quartz, analógové zobrazenie času špecifický dizajn,5ATM každodenného života odolnosť proti vode,s umožniť zobrazenie času,dátumu,dňa,týždňa a funkciou budíka.

VODOTESNÉ:5 ATM vodotesné 50 Metrov pre každodenné použitie. Vhodné úplne pre všetky druhy každodenné použitie. Ručné umývanie, sprcha, potenie alebo daždivý deň,ŽIADNY PROBLÉM!

POKROČILÉ VÝROBNÉ TECHNOLÓGIE:Pôvodný Japonský časový modul quartz,skutočné nerezové spony a späť prípade,Nehrdzavejúca oceľ hodinky band,perfektné hodinky pre vonkajšie športové milenca.

Duálne ZOBRAZENIE ČASU:Digitálny LED číslovka zobrazenie času a analóg quartz hodinky zobrazenie času,vyzerá tak v pohode.Stlačte tlačidlo na veci a svetelnej jasný čas displej je ľahko čitateľný aj v tme.

TRVANLIVOSŤ:z Nehrdzavejúcej ocele kapela nereaguje s akákoľvek látka mimo, nerozpúšťa sa vo vode a rozpúšťadiel, netoxický, bez zápachu, chemicky stabilný.

Popis produktu Funkcia:

Ďalšie funkciu podsvietenia ak chcete zobraziť čas jasne v tme

Štyri tlačidlá na ovládanie rôznych funkcií

50 metrov, odolný proti vode (PROSÍM, NENECHAJTE STLAČTE AKÉKOĽVEK tlačidlo pod vodou)

Špecifikácia:

Prípade, priemer: 4,7 cm (1.9 inch)

Prípade, hrúbka: 1.7 cm (0.6 palce)

Kapela dĺžka: 22.0-27.0 cm (8.66-palcový)

Max šírka Pásma:2.4 cm(0.96 inch)

Netto Hmotnosť:180 g

Materiál:

Prípad materiál: zliatiny

Kapela materiál: nerezová oceľ

Dial okno druh materiálu: hardlex

Zrkadlový povrch: odolnosť proti poškriabaniu objektívu

Package Zahrnuté:

1 * Pekné hodinky

1 * Darčekovej krabičke

1 * Dokument

**POZNÁMKA**:

Prosím vytiahnite tlačidlo pod vodou.

Štítky: potápanie muži hodinky, ary hodinky, aliang pánske hodinky, mužné hodinky, hodinky, hodiny muž, muži hodinky, heimdallr hodinky, relojes čas, miestny hodinky.


( 3 Hodnotenie )

Počet