AOLISHENG Šírka 51mm 68kg vodiacej Koľajnice Plne Rozšírená Guľkové Ložisko Ťažké Priemyselné Zásuvky List

€46.75


Horúce Produkty v auguste

Šírka 51mm ťažké zásuvky list

značka úvod

Aolisheng bola založená v roku 2009. Značka je umiestnená ako mid-na-high-end trasy. Od svojho založenia bol spáchaný na vývoj a výrobu krytu koľajnice a závesy. To má tiež v-hĺbka výsledky výskumu v ťažkých priemyselných krytu koľajnice, domov zlepšenie zásuvky sprievodcov, z nehrdzavejúcej ocele buffer závesy, atď., a má rad inovatívnych patenty a osvedčenia o kvalifikácii. Ak chcete vedieť, nás, prosím, kontaktujte nás a tešíme sa na spoluprácu s vami!

Proces výroby je viditeľné

Vitajte na návšteve továrne

Express & logistics

1. Tento produkt je balené v kartónoch a obväzy, a vo vnútri výrobku, ktoré je balené v blistroch. vonku Jadro obale a pásky podporu seaport a pozemnej dopravy zabezpečiť, najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob, ako dodať položky pre vás. 2. Môžete vyjednávať expresné doručenie vzoriek na vaše dvere. 3. Letecky alebo loďou hromadného nákladu, FCL, príjem na letiskách a v prístavoch. 4. Určené zasielateľ alebo zákazník, ktorý si môžete dojednať spôsob dopravy

FAQ

Q1:ste výrobcu alebo obchodná spoločnosť? A1:Sme výrobcom& trading company.Máme svoje vlastné závody na výrobu rôznych list železničnej a závesov produkty. 2. otázka:Aké sú platobné podmienky ? A2:30% T/T vopred, zostatok pred zásielky. Q3:Ako môžem vedieť, či moja objednávka bola prijatá? A3:Keď sme si vašej objednávky e-mailom alebo faxom, sme sa prihláste späť PI vás e-mailom alebo faxom. Budeme tiež vám e-mail a potvrďte máme vašej objednávky. Q4: môžem mať vzorky na kontrolu? A4:Iste,zašleme vám vzorky zadarmo,ale budete musieť zaplatiť náklady na dopravu,môžeme sa vrátiť k vám, keď objednávka je potvrdená. Otázka 5:Ako dlho je váš čas doručenia? A5:7 až 15 dní pre vzoriek; 15 až 30 dní pre dávkové spracovanie.

Štítky: anti posuvné, lineare vodiacej koľajnice, zásuvky železničnej list, nohavičky zásuvky, lineárne guid železničnej, deti list, picatinni železničnej, hgh20 železničnej, zásuvky železničnej, hliníková lišta.


( 3 Hodnotenie )

Počet