Pôvodné mogami 3368 väčšinu drôt OFC kyslíka-zadarmo medi Nízka Kapacita Gitara Nástroj Kábel

€6.36


POZNÁMKA

------Ak potrebujete veľké množstvo, Prosím voľne napíšte nám za dobrú cenu. ------Jednotková cena je cena za jeden meter voľná linka, nie vrátane plug ------Ak budete strieľať koľko kusov v niekoľkých metrov, napríklad, budete potrebovať 5 metrov, prosím, strieľať 5 kusov, budeme loď kus 5 metrov

Úvod

▲3368 je nový kábel určený pre naozaj vysoký výkon zvuk a zároveň sú dosť drsné na live stage a výkon použite. Tento veľký priemer kábla je navrhnutý s nižšou kapacitu pre najčistejšiu možné zvuku, keď nie je tak nízka, aby problémy s výkonom môžu spôsobiť tým, že je mimo dizajn rozsahu k dispozícii nástroj snímače. Koaxiálny konfigurácia dáva najpresnejší tón.

▲Výzvou pre veľký priemer koaxiálnych káblov je, že centre vodiča sa musí pohybovať vo vnútri štruktúry, keď je kábel ohnuté, tak takéto káble môžu byť jemné pri manipulácii zhruba.Vlastný kompozitný vrkoč štít štruktúra 3368 robí kábel pomerne robustné, a tento nový dizajn udržuje flexibilitu a výkon, aj keď sa používa v etape a touring prostredie.Nová metóda bola použitá, aby manipulácia hluku veľmi nízka, takže tento kábel môže byť použitý pre akúkoľvek aplikáciu, kde vysoká impedancia obvodu (gitary, snímače, snímače káble) s veľmi nízkou straty sú potrebné.

①The tieniace vrstvy prijíma 167-core ultra-vysoká hustota kyslíka-zadarmo medi a mŕtvy uhol tienenia čisté, ktorý môže efektívne tienenie elektromagnetických a rádiofrekvenčné interferencie. Vyhnúť sa nepríjemné hluk v pozadí, brum, brum. ② Na 5.3 mm hrubá tepelná izolačná vrstva sa používa XLpE (prekrížené polyetylén). Tento materiál má veľmi dobré elektronické vlastnosti a môže zabrániť zrážanlivosť drôt, keď je zvárané pri vysokej teplote. ③20 Awg ultra-hrubé kyslíka-zadarmo medi vnútorné jadro, s obsah medi až 99,99%, zvuk je čistejšie, stupeň zníženie je vyššia, podrobnosti sú bohatší, dynamics sú vyššie, a impedancia je nižšia. ④Double uhlíkových vlákien PVC tienenie vrstva môže účinne vyriešiť problém rozbité zvuk a hluk, spôsobené ťahom a oscilácie kábla, keď hudobník prechádzky a späť na javisku počas výkonu.

ŠPECIFIKÁCIE

▲Časť Č. :3368 ▲Č. Vodiča Podrobnosti:50/0.12 OFC Veľkosť(mm2 ):0.565mm2 (#20AWG) ▲Semi-Vodivá Vrstva Ov. Dia. (mm) :1.5 (0.059") Materiál:Vodivé PE Farby:Čierna ▲Izolácie Ov. Dia. (mm) :5.3 (0.209") Materiál:CPE Farby:Prírodné ▲Sub-Shield Ov. Dia. (mm) :5.7 (0.224") Materiál:Vodivé PVC Farby:Čierna ▲Štít Typ:Kompozitné Vrkoč Štít Podrobnosti:0.12 OFC/7/12 + 167Dtec/2/12 ▲Bunda Ov. Dia. (mm) :8.0(0.315") Materiál:PVC Farby:Čierna

Fyzické displej

▲Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora.

Štítky: audio kábel kyslíka zadarmo medi, canare napájací kábel, ofc káble reproduktorov, kábel gitara, gitara kábel 1meter, kábel merací prístroj, audio väčšinu kábel, kyslíkové voľné kábel hudba, vlastné lp, ts nástroj kábel.


( 1 Hodnotenie )

Počet