24pcs 6" Jednej strane pierko vzor tvorivé papercraft kriedovom papieri ručne scrapbooking kit set knihy P1011

€3.19


Ak ste nájsť produkty zlomené alebo chýbajúce pri prijatí zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme sa vždy dá spokojní výsledok!

Veľkosť papiera: 6"*6" (15.2*15.2 cm)

Balenie:2sheets/vzor, 12patterns/set. 24sheets/set celkom

platby: 1). Pred uvedením objednávky, prosím, potvrďte údaje s nami, ak majú nejaké otázky. 2). Prosím zaplatiť za objednávku do 2 dní po zadaní objednávky. 3). Prosím, uistite sa, že adresa / telefónne číslo (handy) / psč nich sú správne na ľavej strane. Budeme loď tovaru na nich po adresy v ich www.tantra-egypt.sk. Ak potrebujete zmeniť adresu, prosím e-mail nás pred máme loď balíka. 4). Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z ich krajiny. Zdarma cena nezahŕňa dovozné dane. poštovné: 1). Vaša objednávka bude spracovaná do 7 dní po vašu platbu. 2) .Čína Príspevok Air mail zvyčajne trvá asi 15-40days získať vašu adresu (to zaberie viac času); EMS potreby 5-10 pracovných dní; Fedex potreby 4-8 pracovných dní, DHL a UPS trvá 3-7 pracovných dní. 3). Sme? Re nie za žiadne oneskorenie objednávok keď sme dodali im. Keďže rýchlosť zásielky, je mimo našej kontroly. 4). Akékoľvek dovozné poplatky alebo poplatky sú kupujúcich? S zodpovednosť. 5). Neváhajte sa na nás obrátiť s akýmkoľvek doprava problém, poskytneme vám uspokojivú odpoveď. Neumiestňujte diskusiu voliteľné. Ešte raz vďaka!! Pripomienky: 1) .pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, nechajte 5 hviezdičiek v spolupráci s nami, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Sme im ponúknuť najlepšie ceny a lepšie služby, keď sa robia objednávku nabudúce. 2). Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorený spor na www.tantra-egypt.sk. Pomôžeme vám vyriešiť problém. Dajte nám šancu vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, smútok, ktoré by mohli mať, ak príkaz pokazí, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby im spokojný výsledky. 3). Staráme sa o každého zákazníka, a my budeme vždy ochotný pomôcť im. Dúfame, že dlhodobé obchodné vzťahy s nimi!

Štítky: album starter kit uk, umenie nastaviť, death note kľúč, lularoe starter kit, farba auta, 3d model papier, štrasom scrapbooking, boxy scrapbooking, robi kaligrafiu, pripadne starter kit, black scrapbooking.


( 0 Hodnotenie )

Počet