MR106ZZ Ložiská ABEC-5 (10PCS) 6*10*3 mm Miniatúrne MR106Z Guľkové Ložiská MR106 ZZ L1060ZZ

€10.44


Hlboké drážky guľkové ložiská sú vhodné pre vysoké rýchlosti a dokonca aj veľmi vysoké rýchlosti a sú veľmi odolné a nevyžadujú žiadnu údržbu. Tento typ ložiska má malý koeficient trenia, vysoký limit rýchlosť, rôzne veľkosti a tvary, a používa sa v presných nástrojov, nízka hlučnosť motorov, automobilov, motocyklov a gen obecného strojov. To je najviac široko používaný typ ložiska v strojárskom priemysle. Je to hlavne subjecte d radiálne zaťaženie a môže tiež vydrží určité množstvo axiálne zaťaženie.

Model: MR106zz

Veľkosť: 6X10X3mm

Presnosť:ABEC-5

Materiál: Ložiskovej ocele

Package: 10pcs

Prípona zmysle

2RS: Nitrilový kaučuk (NBR) kontakt tesnenia s oceľový rám na oboch stranách

2Z: pečiatkou ocele prachu krytom na oboch stranách

Hlavným účelom

Použiteľné pre všetky druhy priemyselných zariadení, malé rotačných motorov a iných high-speed low-noise oblastiach, ako napríklad: kancelárske potreby, micro-motory, prístroje, laserové gravírovanie, malý hodiny, mäkké jednotky, tlakové postrekovače, zubné vŕtačky, pevný disk motory, kroky Do motora, videorekordér bubon, toy model, počítač, chladiaci ventilátor, peniaze počítadlo, fax a iné súvisiace oblasti.

Ako funguje skladanie

Hlboké drážky guľkové ložiská sú hlavne vystavené radiálne zaťaženie a môže vydržať aj radiálne zaťaženie a axiálne zaťaženie. Keď je to len vystavené radiálne zaťaženie, kontaktný uhol je nula. Keď isko má veľké radiálnu vôľu, má výkonnosti zahnuté kontaktné ložiská a znesie veľké axiálne zaťaženie. Na isko má malý koeficient trenia a vysokej obmedzenie rýchlosti.

KONTAKTUJTE NÁS

Pokiaľ ide logistický problém, sme nedostali tovaru na dlhú dobu. Vyberieme vám vrátenie peňazí podľa logistiky situáciu alebo opätovné doručenie k vám. V prípade, že doručený tovar poškodený alebo veľkosť je nesprávne, prosím pošlite mi produkt foto v čase. Overili sme si, Bude vám náhrada

Spätná VÄZBA

Ak nemáte produkty, ktoré potrebujete v tomto obchode, môžete ma kontaktovať 24 hodín denne. Ak sa zobrazí v prípade problémov s produktmi, ja vám pomôžu vyriešiť ich. Dúfam, že môžeme dosiahnuť uspokojivý partnera. Ak ste spokojní s produktmi, prosím, daj mi päť hviezdičiek. budeme robiť lepšie

Štítky: okrúhle oceľové guľové, ložisko mr106zz, 203 ložisko, loptu ocele, miska, ložisko mr84, 6203 guľôčkové ložisko, mr106zz, micro oceľová guľôčka, mr106 2rs, bludisko oceľová guľôčka.


( 1 Hodnotenie )

Počet