DC-DC digitálny LCD displej konštantné napätie prúd step-down programovateľné ovládanie napájania modulu ammeter diy elektroniky

€5.95


Hlavné vlastnosti:

1. NC reguluje napätie a prúd, ktorý je pohodlný, rýchly, priemyselné kvalitu a vysokú presnosť a môže byť použité priamo v inžinierske projekty.

2. Pomocou profesionálnych napájanie liquid crystal, rozhranie je jasné, prevádzka je veľmi jednoduchá, a ochranu mechanizmus je takmer dokonalý.

3. Hardvér ochrany: vstup anti-reverse pripojenie ochrany, spätné spojenie non-pálenie; výstupná skratová ochrana, krátke spojenie non-pálenie; výstup, anti-reverse zavlažovanie, nabitie batérie bez ďalších anti-reverse dióda;

4. Softvér na ochranu:-over-voltage protection (OTP), over current protection (OCP), (over power protection (funkcie opp), viac-teplota ochrany (OTP), vstupné podľa napätie, ochrana (LVP);

5. Štandardné napätie alebo konštantný prúd môže byť nastavený, ktoré možno rýchlo upraviť v rôznych aplikáciách.

6. Napätie a prúd môže byť uzamknuté, aby sa zabránilo misoperation!

7. Plný materiál, stabilný výkon a široké použitie.

1. Parametre výrobku:

Vstupné napätie: DC 5,0 V-30V (nižšie 4.7 V s pod-napätie, ochrana LVP, odporúča sa, aby vstupné napätie je vyššie ako 7V, keď vstupné napätie je nižšie ako 7V, výkon sa zníži, nižšie vstupné napätie menšie výkon).

Výstupné napätie: DC 0.6 V-30V

Výstupný prúd: 0-4.0

Výstupný výkon: 35W pod prirodzený odvod tepla a 50W pod vzduchu chladenie

Napätie presnosť: ±0.5%+1 byte, rozlíšenie: 0.01 V továrni kalibrovaná presnosť

Aktuálne presnosť: ±0.8%+3 bajty, rozlíšenie: 0.001 A, výrobné kalibrovaná presnosť

Konverznú účinnosť: o 88%.

Soft Start:Áno.

Vstup Zadnej Strane Spojenie Ochrana: Áno, Zadnej Strane Pripojenia Žiadne Pálenie,

Výstup anti-zaplnení: Áno, to môže byť priamo pripojený k batérii.

Výstupná skratová Ochrana: Áno, to môže byť priamo pripojený na výstup terminálu.

Teplota Ochrany (CDG): Áno, 100°.

Pracovná frekvencia: 180KHZ

Po nastavení na CC, neustále aktuálna hodnota je upravená v predvolenom nastavení. Pri jazde LED, rýchle stlmenie možno dosiahnuť tým, že točí encoder, ktorý je veľmi pohodlný.

2. Nastavenie rozhrania prevádzky pokyny:

2.1. Stlačte kláves rotačný encoder na 3 sekundy na vstup nastavenie rozhrania.

2.2. Nastavením parametrov rotačných kódovaný potenciometer, môže podporovať rýchle otáčanie (rýchly nárast/pokles), a zmeniť parametre, ktoré majú byť upravené stlačením klávesu otočných kódovaný potenciometer.

2.3. V maximálnej kapacity (ASM)/maximum energie (OPH)/maximálny čas prevádzky (OHP) rozhranie, stlačte tlačidlo "ON/OFF" tlačidlo, vyberte položku otvorenie alebo uzavretie príslušné funkcie, a ak je uzavretá, displeji "--";

2.4. V maximálnej kapacity (ASM)/maximum energie (OPH) parameter rozhrania, dlhé stlačte tlačidlo ON/OFF tlačidlo a vyberte rozsah kapacity (9.999 Ah/Na 99,99 Ah/9999999Ah, 9.999 Wh/99.999 Wh/99999999Wh);

2.5. Po parameter nastavenie, stlačte a podržte encoder potenciometer tlačidlo na 3 sekundy, ak chcete ukončiť nastavenie rozhrania a uložte nastavenie parametrov automaticky;

Poznámka: Po produktu ochrany, výstup sa vypne, LCD sa zobrazí príslušná ochrana kód (LVP/OVP/OCP/funkcie opp/ASM/OPH/OHP) výkon čipu sama má tiež rôzne ochrany, ak čip sám je chránený, OEP, bude zobrazený.

3. Tento produkt má zamykanie funkcia:

Stlačte kód potenciometer tlačidla na 5 sekúnd, uzamkne nastavené napätie a prúd, zabrániť misoperation! Po zamykanie, stlačte kód potenciometer tlačidla na 5 sekúnd, aby sa odomknúť!

4. Použitie výrobku metóda:

4.1. Ako spoločný boost-and-drop napájanie cez-napätie/over-current/po-moci/nad-/teploty pod-napätie, ochrana;

(1) Nastavenie hodnota napätia.

(2) Nastavte neustále aktuálna hodnota (toz hodnota); (napríklad neustále aktuálna hodnota je 3.00, potom maximálny prúd vášho produktu len môže dosiahnuť 3A, keď prúd dosiahne 3A, liquid crystal zobrazí "CC" štátu, inak liquid crystal zobrazí "CV" štátu.)

4.2. Použitie ako nabíjačky batérií

Výrobky bez konštantný prúd funkciu nie je možné použiť na dobíjanie batérií. Z dôvodu veľkého napätia rozdiel medzi batérie a nabíjačky, nabíjací prúd je príliš veľké a batérie, ktoré sú poškodené. Takže batérie by mali byť účtované s konštantný prúd na začiatku. Keď nabitie dosiahne určitú úroveň, batérie by mali byť automaticky prepne späť na konštantné napätie nabíjania.

(1) Určenie floating charge napätie a prúd nabíjateľnú batériu musíte; (Ak je lítiová batéria parameter je 3,7 V/2200mAh, plávajúce nabíjanie napätie je 4.2 V prípade, ak nie je 12V nabíjateľnú batériu, plávajúce nabíjanie napätie je stanovená všeobecne ako o 14V).

(2) Za kľudovom stave, nastavená hodnota napätia, aby výstupné napätie dosiahnuť floating charge napätie; (Ak sa nabíjanie 3,7 V lítiovej batérie, nastavenie výstupného napätia 4.2 V iba)

(3) Nastavenie neustále aktuálna hodnota (nabíjacieho prúdu batérie) pod č-zaťaženie

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze. 2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly. 3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín. 4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

Štítky: dc meter, programovateľné moduly zobrazenie, programátor eprom 94, univerzálny programátor eprom, programátor eprom 93, D69, displej programovateľný, ammet, programovateľné reklamné displeja, programátor eprom 24.


( 1 Hodnotenie )

Počet