Razer DeathAdder Základné Káblové pripojenie Hernej Myši 6400DPI Optický Snímač 5 Nezávisle Programovateľných Tlačidiel, Ergonomický Dizajn

€20.90


Razer DeathAdder Základné Káblové pripojenie Hernej Myši 6400DPI Optický Snímač 5 Nezávisle Programovateľných Tlačidiel, Ergonomický Dizajn(Čierna)

UKÁZALA HISTÓRIA VÝKON Razer DeathAdder rodina je jedným z najznámejších a uznávané herných myší vo svete. S viac ako 9 miliónov predaných kusov po celom svete a desiatky oslavuje ocenenia, to príde ako žiadne prekvapenie, že Razer DeathAdder má vybudovaný kult nasledujúcich od jeho vzniku. Pozrite sa na jej míľniky nižšie.

Funkcie: ZÁKLADNÉ HERNÉ MYŠI Pre viac ako desať rokov, Razer DeathAdder riadok bol oporou v globálnom esports arena. Má upriamili povesť spoľahlivosti, že hráči prisahajú, z dôvodu jeho preukázanej životnosti a ergonómie. Teraz, robíme to aj prístupnejšie s jeho najnovšiu nástupcom na Razer DeathAdder Nevyhnutné.

ERGONOMICKÉ TVORIA Razer DeathAdder Základné zachováva klasické ergonomická forma, ktorá bola charakteristickým znakom predchádzajúcich Razer DeathAdder generácie. Jej elegantný a odlišné telo je navrhnutý pre pohodlie, čo umožňuje zachovať vysokú úroveň výkonnosti počas dlhých herných maratóny, takže už nikdy nebudete váhať v zápale boja.

6,400 DPI Optický Senzor Umožňuje rýchle a presné myši oháňa, ktoré ponúkajú väčšiu kontrolu pre väčšinu základné herné potreby.

5 Hyperesponse Tlačidlá Nezávisle programovateľných Hyperesponse tlačidiel vám rozšírené ovládanie pre konkurenčnú výhodu.

Až 10 Miliónov Kliknutí multi-ocenený Razer Mechanické Spínače trvať až 10 miliónov kliknutí pre dlhšiu životnosť a vysokú spoľahlivosť.

Anti-slip Bočné úchopové časti Razer Deathadder Základné upravilo na anti-slip bočné úchopové časti a posilniť kontrolu a presnosť nad myši počas lift-off a rýchlo sa oháňa.

Razer Synapsách 3 (Beta) Povolené Razer hardvéru na základe on-line cloud. Nastavenie parametrov, ako sú DPI a polling rate presne. Uložiť súbory automaticky a udržať rovnaké tempo s cloud server.

Špecifikácia: Až 220 centimetrov za sekundu (IPS) / 30 G zrýchlenie Razer Mechanické Myši Spínače s 10 miliónov-kliknite životného cyklu Gaming-grade dotykové koliesko 1000 Hz Ultrapolling Single-zelenú farbu osvetlenia Razer Synapsách 3 (Beta) povolené Približnú veľkosť: 127.0 mm / 5.0 v (Dĺžka) X 73.0 mm / 2.90 v (Šírka) X 43.0 mm / 1.70 v (Výška) Približná hmotnosť (bez kábla): 96 g / 0.211 kg dĺžka Kábla: 1.8 m / 5.91 ft

Zoznam balíkov: 1 * Razer DeathAdder Základné Káblové Gaming Mouse

Štítky: mousepad razer, g502 logitech, razer mamba káblové bezdrôtové, slávne model o, lqs gaming mouse, myš razer, hry myš, razer deathadder nevyhnutné dobré, razer, tiger mouse bungee.


( 1 Hodnotenie )

Počet