Dizajn značky módnych ženy nad kolená vysokým podpätkom, topánky topánky žena jeseň zima black teplý sneh dlho topánky žena plus veľkosť

€44.85


"Transakcia Pravidlá" spôsob Platby a Dopravy: 1 môžete platiť withEscrow,CreditCard,Moneybookers,Víza a MasterCard,Bankovým Prevodom, a tak ďalej.Sme prijali všetky platby www.tantra-egypt.sk metóda.Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay. 2 Objednávky bude dispatiched s 2-4 pracovných dní po dostali vašu platbu, označené ako "dar" alebo "vzorka" pre jednoduché customes schválení.(Dverí k dverám poštovné) 3 Shippingtracking numberwill súboru, aby po odoslaný,môžete sledovať to. 4 Dovozné poplatky&dane sú kupujúceho zodpovednosti.Nie sme zodpovednosť za žiadne nehody ,zdržania, alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Reture Politiky: 1 (100%), všetky dodané výrobky v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie pred odoslaním.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2 odmietame reture tovaru späť bez akejkoľvek kvality vady v prípade, že zmeníte svoj názor alebo nepáči položky po tom, ako dostanete tovar. Pripomienky: 1 Sme závislí na vašej spokojnosti uspieť,takže spätná väzba je pre nás veľmi dôležité,prosím, po agood spätnú väzbu usif ste spokojní s našimi tovar a služby,ktoré budeme robiť, že pre vás tiež.Ďakujem vám veľmi pekne! 2 Sme vždy poteší a pokúsiť sa starostlivosť o našich vážených zákazníkov, pleaes nám dá možnosť vyriešiť všetky problémy, ktoré môže narušiť a zmariť ste. 3 pošlite nám, Prosím, E-mail skôr, než budete chcieť odísť negatívnej spätnej väzby, alebo spor na www.tantra-egypt.sk,sme si istí, že sa budete cítiť uspokojivé s našou odpoveďou. Vitajte meniť a bude vám ďalšie zľavy.Ďakujeme! Doprava zadarmo bude odoslaný do Číny Post/HongKong Post air mail,a EMS/DHL/UPS/TNT/FedEx sú k dispozícii, ak si žiadosť, aby príchode do 3-9 pracovných dní,ale musíte zaplatiť littie lodné náklady. Dropship a veľkoobchodné objednávky kupujúceho: 1.môžete si stiahnuť obrázok z nášho obchodu na zobrazenie vašich zákazníkov alebo nahrať na váš obchod, predaj. Ak má, aby z vašej custonmers,prosím, aby v našej predajni priamo a vyplňte vaše custonmers'right adresu a vybrať si správnu prepravu spôsobom,budeme kontrolovať aj topánky a posielať . 3. máme všetky štýl topánky žien v číne ,tu nemôžem ukázať im úplne.Takže ak chcete predať ktoré topánky v číne ,môžete nás kontaktovať prvý ,a poslať obrázok na nás,možno vám môžem dať Rozumnú cenu.

Štítky: kolená vysoké originálne kožené topánky ženy, boot sorbern, farba snehu topánky ženy, topánky pre ženy vysokej 2018, boot lak, mijia smart sonic, boot vysoké kolená, balenciaga muž, boa sneh topánka, dámske semišové kolená vysoké topánky.


( 11 Hodnotenie )

Počet