Úplne nové Seagate 1T 2T 3T 4t-taktné 6T 8THard disk/CCTV Profesionálne videorekordér pevného disku/Nové disky vyrobené v roku 2020

€43.42


1. Milí kupujúci, vitajte v našom obchode, ďakujem.

2. Obchod pôsobí v Číne 3C digitálny priemysel 11 rokov, a tam sú kamenné obchody, v Guangzhou, Čína. Z dôvodu epidémie situácii, veľa zahraničných kupujúci nemôže zadajte krajinu, kúpiť, tak www.tantra-egypt.sk obchod zaznamenal v poslednej dobe, takže to, čo vidíte, je iba nový obchod.

3. Náš obchod funguje v dobrej viere, zabezpečuje kvalitu a pôsobí na dlhý čas, čo je absolútne dôveryhodná.

4. Pevné disky predávané v našom internetovom obchode sú na 100% zbrusu nový pevné disky, úplne nové balenie, úplne nové pevné disky a úplne nové pevné disky.

5. Náš obchod podporuje objednávanie vo veľkých množstvách. V prípade potreby kontaktujte predávajúceho na vyjednávanie. To tiež podporuje domáce plnenie v Číne. Môžete dopraviť tovar priamo do vášho skladu v Číne. Prosím, obráťte sa na predajcu, pre podrobnosti. Ďakujeme

6. Naša predajňa má profesionálne balenie nástroje a shockproof peny. Uistite sa, že pevný disk dorazí bezpečne. Mať dobrý čas na nákupy. Ďakujem.

Štítky: bicykel disku doska, hub 12tb, seagate barracuda 10 tb, extrenal pevného disku, 35 hdd seagate barracuda, nas hdd 8tb, 8tb fialová pevný disk, av na vga, prípade hhd, 8tb pevný disk.


( 1 Hodnotenie )

Počet