Multi-Frequency Nastaviteľné Klonovanie Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie 433 868 315 418 MHz (PS: len skopírovať pevná kód)

€3.31


Multi frequency Diaľkové Ovládanie Rozmnožovacie * POZNÁMKA - TO BUDE FUNGOVAŤ NA ROLLING CODE ZARIADENIA * LEN pracovať pre PEVNÉ KÓD * musíte mať svojho pôvodného diaľkového k dispozícii, náš vzdialený naučia kód z vášho existujúceho diaľkového ovládača. Toto je len diaľkové ovládanie na trhu, ktoré umožňujú, aby duplicitné pôvodné diaľkové ovládanie operačného v týchto frekvencií 315MHZ 432.92 MHZ-433.92 MHZ 330MHZ 867.3 MHZ-869.3 MHZ 288MHZ 300MHZ 303MHZ 303.825 MHZ 306MHZ 310MHZ 318MHZ 390MHZ 403.55 MHZ 418MHZ 280MHz-360MHz 385MHz-400MHz Kompatibilný s nasledujúcimi model: (To nie je úplný zoznam - ak vzdialenej je pevná kód a je podporované frekvencie že to bude fungovať. Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: rolling code diaľkový ovládač nie je možné klonovať)

. Ako Program

Stlačte a podržte tlačidlo 1, keď LED osvetlenie nahor, stlačte jedno z iných tlačidlá trikrát, diaľkové rozmnožovacie ísť do duplikácia pohotovostnom režime, keď LED dióda bliká 2 krát. Potom uvoľnite tlačidlo, ktoré ste stlačili tri krát, ale majte na stlačíte tlačidlo 1.

Dajte pôvodné diaľkové ovládanie a diaľkové rozmnožovacie v krátkej vzdialenosti, ak chcete kopírovať, stlačte tlačidlo pôvodné diaľkové ovládanie, a to v blízkosti diaľkové rozmnožovacie pomaly, keď LED dióda trikrát, to znamená, že kód a frekvencia bola skopírovaná, uvoľnite všetky tlačidlá.

Ostatné tlačidlá v rovnakým spôsobom, program. Na naprogramované tlačidlo sa vzťahuje, ak učiť sa nové kódy.

Poznámka: Niektoré vysielače s nízkym vysielací výkon, keď budete mať vzdialenej rozmnožovacie a originálne diaľkové úzko, potrebujú dlhý čas na duplicitné. Diaľkové rozmnožovacie mať self-prispôsobenie funkcie, ktoré môžu zlepšiť citlivosť, pls podržte tlačidlo trpezlivo, kým kópiu úspešne

ako skopírovať odkaz na video https://youtu.be/7031KvRskN8

Doprava

Uistite sa prosím, vašu dodaciu adresu je správne. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Ak omylom, ktoré ste podali, aby s nesprávnu adresu dodania, kontaktujte, prosím, ihneď po kúpe. Tovar bude expedovaný do 48 hodín po prijatí platby / vymazaný (okrem víkendov a sviatkov).

Podmienky Predaja

Prosím, prečítajte si a pochopte pred nákupom.

Návrat Chybná & Non Chybný Tovar Všetky výrobky sú jednotlivo kontrolované, než bude odoslaný, zabezpečiť položky sú odosielané v perfektnom stave. Ak ste dostali chybný produkt, prosím kontaktujte nás e-mailom požiadať o výmenu alebo vrátenie peňazí. Položka musí byť vrátený do 14 dní od zakúpenia Položka musí byť vrátení neoznačené a v Pôvodnom Obale Vrátiť prepravné náklady, je kupujúci zodpovednosť

Kontaktujte Nás

Ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma. Budem odpovedať do 24 hodín. Všetky pozitívne spätná väzba bude vrátený s pozitívnou spätnou väzbou. V mimoriadnom prípade, že máte problém s vaším položky, odporúčame vám kontaktovať nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme radi pomôžu s vaším problémom

Štítky: hse4 868 bs, 315 MHz, hormann diaľkové, HORMANN, vysielač 435 mhz, 2 elm, ovládanie pekné, prišiel, 433mhz anténa kábel, kinetix obuvi.


( 2 Hodnotenie )

Počet