Spätnou Kadidlo Kužele Zmiešané Prírodné Vône Kužele Rôznych Vôní Pre Domáce Jogy Spätnou Kadidlo Horák Príslušenstvo Darček

€4.82


Odrážky:

1、Pomôžu Vám Relaxovať: Tieto šištičky sa musia používať v spojení so spätnou zvýšiť burner ak chcete dosiahnuť čo najlepšie výsledky. S tlakom malý otvor na jeho spodnej časti, takže dym pôjde dole a pomôžu vám relaxovať.

2、Viacnásobné Použitie: Vhodné pre všetky spätnou kadidlo horáky, dym bude spätnou ako najkrajší vodopád. Každý kadidlo kužeľ trvá asi 12-15 minút.

3、Odporúčané Prostredie: Ideálne pre takmer kdekoľvek vo vašej domácnosti, terasa, deodorization, rituály, kancelárie, jóga, narodeninové oslavy, zvláštne príležitosti.

4、Ideálny Darček: kadidlo kužele bude skvelý darček pre vás, rodinu a priateľov, na narodeniny, výročie, dovolenka, špeciálne akcie a ďalšie. Sú dobré pre upokojenie emócií a zlepšenie sleep kvality.

5、Zahrnuté Vôňa: kvetinová, veža kadidlo, levanduľa, santalové drevo, agarwood, rose, čerešňový kvet, lily, tulipán, atď.

Funkcie:

Rôzne vône, aby sa vám pokojné a šťastné, pomoc spánku, odstrániť, a relaxovať.

Špecifikácie:

Viacúčelový: vhodný pre takmer kdekoľvek doma, v kancelárii, spálňa, kuchyňa, obývacia izba, atď. Je tiež vhodný na terasy, jóga, deodorization, svadby, obrady, slávnosti, oslavy narodenín, zvláštne príležitosti, romantické chvíle.

Tip: Majte kužele suché. Udržať vaše vetrania miestnosti po použití kužeľov. Byť bezpečná, bez prehĺtaní.

Špecifikácie:

100 kužele za balík

300 kužele za balík

600 kužele za balík

Balenie Zoznam:

1 Balenie*Spätnou Kadidlo Kužeľ

Štítky: požičovňa co2, encens kužele, dekor zen, voda kadidlo horák, väčšinu kadidlo držiteľ, spätnou kadidlo, kadidlo kužele patchoulli, kužeľ kadidlo, agarwood, horák kadidlo.


( 0 Hodnotenie )

Počet