Kúpiť dostaneš zadarmo !!! Veľké 12 palcov plyšová: Odkaz Plyšové Bábiky Hračky - 12" Plyšové Bábika Darček

€16.73


Doprava zadarmo Veľké Plyšové Hračky: Odkaz Plyšové - 12" plyšové hračky

Kúpiť dostaneš zadarmo !!! Minimálny Vek - Odporúčame Výrobcom 6 Rokov riginally predaných v Japonsku, ale Dovážajú sa k NÁM Vyrobené z kvalitného materiálu, Ako s mnohými NÁS predáva výrobky, to plyšové bol manufacturered v Číne

Toto oblečenie je skvelý darček pre všetkých blízkych veku šesť alebo starší. Ideálne ako darček pre takmer každú príležitosť! Výška je cca 12 cm .

Doprava:

1.Budeme loď položiek do 5 pracovných dní po zaplatení je dosiahnutá.

2.Zabezpečujeme dopravu zdarma politiky cez čína airpost.to môže byť potrebné 20-30 dni, aby sa dospelo.môžete používať sledovacie číslo zásielky za predpokladu, sledovať on-line.

3.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti

Vrátenie & Výmena :

1.Všetky dodané výrobky sa budú testovať pred odoslaním náš odborný QC.

2.Po tom, ako dostanete tovar, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody. Ale musíte nám obrázky dôkaz .

3.Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nebude vrátane prepravných nákladov.

Spätná väzba & Kontaktujte nás :

1.Akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa produktov alebo služieb, neváhajte a kontaktujte nás.

2.Ďakujeme vám za vašu pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi položiek alebo služieb.

3.Ak máte akékoľvek negatívne spätné väzby pls kontaktujte nás najskôr ,budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Každopádne negatívnej spätnej väzby, nie riešiť veci. Sme vždy ochotní pracovať veci, ďakujeme!

Štítky: animal crossing samsung, tv, 4 k tv, pes vreckové hodinky, kabát odkaz, zelda, Odkaz, odkaz šatku, plyšové zelda, legend of zelda.


( 0 Hodnotenie )

Počet