Nové Kreslené Králik Flash Light Deti Hodinky pre Dievčatá Silikónové Popruh Roztomilý Kôň Dinosaura Chlapcov Deti Hodinky so Svetlom Hodiny

€2.72


Nové Kreslené Králik Flash Light Deti Hodinky pre Dievčatá Silikónové Popruh Roztomilý kôň Dinosaura Deti Hodinky so Svetlom Hodiny

Doprava

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položku založenú na vašu adresu, takže uistite sa, že je to správne. 3. Budeme poslal balík s malý darček, akonáhle je to možné ! Normálne,15-60 dni na dosiahnutie miesta určenia, v rôznych krajinách prišli v rôznych časoch! 4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať.

Spätná väzba

1. Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, ďakujem! 2. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3. Veľké objednávky zľava: Ak potrebujete umiestniť veľké, aby čo je viac ako max množstve, prosím, kontaktujte nás získať špeciálnu zľavu, a podporujeme veľkoobchod.

Štítky: 200m diver hodinky, ary hodinky, predškolského vedy, čas hodiny deti, drrsses deti, dieťa hodinky, muži hodinky, šaty dievča, prasa tričko, Roztomilý.


( 0 Hodnotenie )

Počet