Pôvodné Notebook Batéria pre lenovo ThinkPad T480S 01AV478 01AV479 SB10K97621 L17M3P72 01AV480 SB10K97622 L17M3P71 L17L3P71

€48.79


Prečítajte si prosím toto vyhlásenie pred podaním objednávky.

Vážený zákazník,

Po prvé, potvrďte prosím vaše staré batérie je rovnaký ako fotografia zobrazuje a potvrdiť, či sa batéria používa na váš model počítača. Vedľa, pretože produktu dávky problémy, dátum výroby a výrobné číslo sa bude rôzne, ale toto sa netýka bežného používania výrobku.

Vzhľadom k koronavirus, logistika aktuálnosť niektorých krajinách bude odložené. Okrem Japonsko, Južná Kórea, Spojené Štáty, Singapure a Malajzii, tieto krajiny môžu prijímať parciel v rámci 7 až 15 pracovných dní, a zvyšok bude trvať asi mesiac alebo viac.

Okrem toho, pretože batéria je špeciálny produkt a má striktné prepravné požiadavky, nie je žiadne iné logistics z čoho vyberať. Vybrali sme najlepší, najrýchlejší a najbezpečnejší poskytovateľa logistických služieb pre vás. Ak máte objednávku, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste nedostali tovar v dohodnutom termíne na platforme, vrátime vám. Nebojte sa. Ak nemôžete objednať vo vašej krajine, to znamená, že je nám ľúto, že v súčasnosti nie je logistiky, ktoré môžu priniesť batérie vo vašej krajine.

Pri objednávke, prosím skontrolujte vašu adresu doručenia, meno, telefónne číslo a psč, sú vyplnené správne. Ak adresa dodania je nesprávne, príjemca nie je zastihnuteľný, alebo clo platené nadčasy (zvyčajne tam bude žiadne dane a poplatky, budeme declear rozumnú cenu), zlyhanie doručenia v dôsledku nadčas pickup, atď., balík sa vráti a opätovné doručenie nemôže byť usporiadané. Iba Brazília môžete odoslať, ale je potrebné zaplatiť poplatok za spracovanie $6 logistiky, tieto dodatočné výdavky budú hradené zákazníkom.

Produkty v našom obchode sú prísne testované, aby zabezpečili vysokú kvalitu a bezpečnosť, ako prvú prioritu. Pôvodné autentické produkty sú povolené. Cena je najnižšia už.

Keď balík je dodávaný, dáme vám pripínanie číslo a môžete sledovať to na mieste, Ak to nepomôže, prosím, kontaktujte nás, my vám ďalšie prepojenie alebo požiadať vyšetrovania.

Ak je problém s prijatých produkte, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, a budeme poskytovať okamžité po-predajný servis k vašej spokojnosti.

Akceptujeme dlhodobá spolupráca vzťah, ak máte záujem o dlhodobé kúpiť v našom obchode, mohli by sme negociate, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Popis:

Kapacita:4830mAh / 57Wh

Napätie:11.52 V

Typ Batérie: Li-Ion

Bunka: vyrobené v Číne, garancia vysokej kvality

Farba:Čierna

Podmienka:Náhradná Batéria (100% Zbrusu Nový,Voľný záruka 2 roky!)

Nahradiť Časť Číslo:

L17M3P72 01AV480 L17M3P71 01AV479

Kompatibilný Prenosný Počítač Model:

pre lenovo ThinkPad T480s

Štítky: thinkpad battery base, lenovo x240, x61, x1 jogy, lenovo pero, lenovo thinkpad x230t, pi0, herný notebook, lenovo thinkpad, lenovo g500s batérie.


( 0 Hodnotenie )

Počet