Vysoko Presné Ultrazvukové Prenosné Interaktívne Tabule Citlivé Pero pre Smart Vrecku Biela tabuľa Oway Elektronické Dosky WB4700

€41.27


Vysoko Presné Ultrazvukové Prenosné Interaktívne Tabule Citlivé Pero pre Smart Vrecku Biela tabuľa Oway Elektronické Dosky WB4700

Interaktívne pero pre Ultrazvukové Prenosné Interaktívne Tabule Systém (WB4600/WB4700). Toto Ultrazvukové Pero zladené s WB4600/WB4700 na použitie.

Penpoint

Na penpoint bude vydávať ultrazvukové vlny a infračervené signál, keď stlačené, ktorá je rovná ľavé tlačidlo myši sa klikne.

Ultrazvukové vlny vysielač

Nezakrývajte oblasť s prstami alebo elektronickú tabuľu, nemôže presne určiť polohu elektronického pera.

Pero tlačidlo 1

Slúži ako ľavé tlačidlo myši

Pero tlačidlo 2

Slúži ako pravé tlačidlo myši

Kryt batérie

● Upozornenie

● Skúste napísať na obrazovke doska s vertikálne-konať elektronické pero.

● Držte elektronické pero v iných uhlov môže spôsobiť chyby v práci.

● Nepoužívajte a viaceré elektronické perá súčasne tak, aby sa zabránilo chybnej prevádzky.

● Poznámky

● Penpoint môže byť nahradené privretiu a vytiahol tvrdšie.

● Elektronické pero má funkciu zabránenie vyvolať mylný; keď penpoint alebo dve perá sú tlačidlá stlačené, aby sa elektronické pero pracovať pre 2,5 minúty neustále, elektronické pero bude automaticky prestať pracovať.

● Pri používaní elektronické pero, budete počuť bzučiak, čo znamená, že elektronické pero je emitting ultrazvukové vlny určiť polohu. Bzučiak nebude mať negatívny vplyv na okolité osoby alebo zariadenia a tiež nebude mať elektronické šok. Výmena Batérie 1. Sundat (vrátiť) kryt batérie. Pri uvádzaní späť kryt, prosím, postupujte podľa reverzné kroky. 2. Vložiť (nahradiť) batérie a potom nasaďte späť kryt. Prosím, použite AA alkalické batérie (#5) a uistite sa, že batérie sú elektródy správne.

Warranty & Service

1). 1year pre ultrazvukové perá.

2). Dobré po-predajný servis, 24-hodinový online. Informácie o doručení tovar vám bude dodaná v najkratšom ako vaša platba potvrdená. Dodacia lehota bude závislá čiastočne na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/ciel, tieto sú len pre referenčné účely. 1. DHL: 4-7 pracovných dní, 2. UPS: 4-7 pracovných dní, 3. EMS: 7 až 15 pracovných dní 4. HK post air mail: 15-35 pracovných dní. 5. Čína príspevok air mail: 15-35 pracovné dni. O colnej problémy a dane 1. máme profesionálne prepravné spoločnosti a nie je žiadny nepodarilo colné skúsenosti predtým. 2. Sme vždy vyhlásiť nižšie USD 100 usd na uložiť dane. Prosím, zanechajte nám správu, ak máte špeciálne požiadavky na deklarované náklady. 3. Ak ste z Brazílie, musíte poskytnúť svoje CPF ČÍSLO (DAŇOVÉ ČÍSLO) k nám. 4. Ak je vaša adresa vzdialenej oblasti, budeme písať opýtajte sa svojho rozhodnutia pred odoslaním tovaru

Ďakujeme, že ste si vybrali Oway interaktívna tabuľa,sme stále tu, služby v profesionálnej úrovni!

Štítky: 600 pero, wii interaktívna tabuľa pero, 12 mm cabochon sklo, papier, kameň, olympus statív, lesklá biela doska, oway interaktívna tabuľa, prenosná tabuľa, tabuľa, stojan stojan.


( 0 Hodnotenie )

Počet