4 Štýly Kábel Náramok Nastaviteľná Veľkosť Manžety Náramok Pre Ženy, Nový Príchod Jari Drôt Line Titanium Oceľových Šperkov, Veľkoobchod

€3.36


770

Žltá zlatá farba je pozlátený 18K,

Strieborná farba je žiadny á,lesklé leštené.

Náramok tvar je oválny tvar,

Na náramok veľkosť je 7mm široký.

Na náramok veľkosť vnútorného priemeru je 5.2-6typ

1. Sme doprava zadarmo na všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/UPS alebo v Singapure Post / Čína Príspevok, na prepravu spôsobom bude závisieť od celkovej sumy vašej objednávky:

2. Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

Vráti

Ak nášho tovaru mať problém,ako je chybné,poškodené alebo zle z vašej objednávky, sa vracia sú povolené do 7 dní od prijatia tovaru a vrátil položka by mala ešte v pôvodnom obale.Garantujeme vrátenie peňazí do 30 dní..

Otázky a spätnú väzbu

Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, chatovať so mnou teraz alebo zaslať e-mail na nás. Sme odpoveď, že všetky naše e-Maily do 24 hodín alebo menej. Prosím, zanechajte nám 5 Star Pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. Vďaka za váš čas a tešíme sa na podnikanie s vami.

Štítky: jewelri, angelgirl, bangl, dnes bangles, skrutka náramky, šperky z nerezovej ocele, komprimovať jar, náramok pre priateľka narodeniny, priame zlatý náramok, braclet žena.


( 3 Hodnotenie )

Počet