Ortopedické papuče, nemocnice, papuče, lekár, zdravotná sestra papuče, kaderníctvo večera papuče, Sabo, lekár, zdravotná sestra nosenie

€28.12


Výrobok je plný formy si môžete objednať na číslo, ktoré ste bežne nosenie. Nie je úzky alebo rozšírený. Vyrobené z antibakteriálne, ftalát-zadarmo vysoko kvalitné laminované umelej kože. S novým dizajnom jediným, ponúka pohodlné použitie a neunavuje nohy. Naše ortopedické dámy' sabot papuče modely sú preferované v nemocniciach, hoteloch, cukrárskych výrobkov, atď. zamestnancov a v mnohých oblastiach. Vnútornou a vonkajšou podrážkou z našich ortopedických sabot papuče sú navrhnuté s vaše nohy pohodlie v mysli. Špeciálne podložky vo vnútri nie je potu a zápachu. To nie je sklzu na mokrom teréne. Všetky naše sabo papuče modely sú špeciálne vyrobené s ručne kvalitu a odolné materiály. Sabo Papuče dlhodobé Používanie Návrhy Je potrebné čistiť utierkami vlhkou handričkou. Alkohol a jeho deriváty abrazívnych látok (Alkohol Handričkou, Mokré Stieranie, Chemické Lekárske Kvapaliny, atď.) by nemal byť používaný na čistenie Sabo Papuče.

Ürün Tam kalıptır normalde giydiğiniz numarayı sipariş edebilirsiniz. Dar yada bol değildir.

Antibakteriyel, Fitalat içermeyen yüksek kalitede lamineli suni deriden üretilmiştir.

Yeni tasarım tabanıyla konforlu bir kullanım sunar, ayağı yormaz.

Ortopedik modellerimiz hastane,otel, pastane vs çalışanları ve bir çok alanda tercih edilmektedir.

Ortopedik sabo terliklerimizin iç ve dış tabanı ayak konforonuz düşünülerek tasarlanmıştır.

Içindeki özel ped terletmez ve koku yapmaz.

Islak zeminde kayma yapmaz.

Bütün sabo terlik modellerimiz kaliteli ve dayanıklı malzemelerden el işçiliği ile özel üretilmiştir

Sabo Terlik Uzun Ömürlü Kullanım Önerilerimiz

Nemli bezle silinerek temizlenmelidir.

Sabo Terliğin temizliğinde alkol ve türevleri aşındırıcı maddeler (Alkollü Bez, Islak Mendil, Kimyasal Tıbbı Sıvılar vs) Kesinlikle kullanılmamalıdır.

Štítky: ace luff sabo, lekárske istrument, darček sestra, sestra črievičku, pro ortopedické, krúžky thomas sabo, bežné tenisky, veľkosť lekár sexy, papuče ženy, sestra vrecku.


( 0 Hodnotenie )

Počet