RYOBI ZAUBER PRO HP Spinning Rybárske Navijaky 8+1BB Výstroj Ratio5.1:1/5.0:1Max Drag2.5/5 kg Morské self-locking rukoväť fishing cievky

€66.00


ZAUBER PRO HP

Funkcie: 1.Jedného kusu kovu kauciu rameno páky: Superior jedného kusu kovu kauciu rameno páky pre pevnosť a trvanlivosť. 2.Hrubé kauciu rameno:Použitie tubeless,nerezové potrubie pre tento hrubé kauciu rameno poskytuje jemnejšiu líniu liečby a väčšia odolnosť. 3.Full-kovová konštrukcia:Vyššia pevnosť a trvanlivosť s hliníkovým diecast používanú v hlavnom telo,rotor kauciu rameno páky a rukoväť. 4.Ložisko rukoväť.(Zauber iba rad)guľôčkové ložisko je nainštalovaný na rukoväť na pomoc vetra linky na cievky hladko. 5.Pomaly kmitania.(Zauber iba rad)Hladké a silný vyber je realizovaný.

RYOBI ZÁSUVKY Nakupovanie Zákazník Oznámenie: sľubujeme, že poskytujú kvalitné služby pre našich cenné zákazníka,Ponúkame na predaj kvalitné produkty s cenou a nadštandardné služby.ak existuje akékoľvek problémy s výrobku počas používania,kontaktujte nás,poskytneme vám službu, ktorá bude vyhovovať vám. Rýchlo Doprava: Zvyčajne budeme posielať položky do 5 dní(s Výnimkou osobitných okolností).akonáhle sa vaša platba je vykonaná.zabezpečíme tovar dodaný v čo najkratšom možnom čase. Farebný rozdiel: Všetky výrobky, ktoré sú zaznamenané v reálnom živote.niektoré výrobky môžu mať niektoré farebné rozdiely z snímania zariadenia alebo obrazovke.vezmite prosím na vedomie, Pripomienky&Kontaktujte nás dôverujeme našim položky sú tak vynikajúce.sme presvedčení, budete spokojní s nákupom, vaša 100% spokojnosť a pozitívna spätná väzba pre nás veľmi dôležité.veľmi vám ďakujem za to, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd.ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č doručené,kontaktujte nás, Prosím, pred tým, než negatívna spätná väzba. môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie Dúfam, milí kupujúci majú príjemné nakupovanie v RYOBI predajňa!

Štítky: rybárske kliešte pesca, ryobi, daiwa športové oblečenie, cievka feeder, 6000 cievky, de peche, fishing cievky sougayilang, navijak daiwa, jitai cievky, ryby cievky.


( 4 Hodnotenie )

Počet