23" Full Vinyl Reborn Bábiky Baby Realisticky Dievča Bábiky Umývateľný Reborn Silikónové Boneca Realistické deti Playmates Krásne Darčekové Hračky

€37.41


Prečo si Vybrať znovu sa narodiť Dieťa, Bábika? to je najlepší kamarát súpravy, aj Vzdelávacie Hračka pre dieťa.dúfam, že baby doll pomoc deťom, ako sa starať o iné rodinnom alebo priateľov,dokonca aj seba.a tiež môže pomôcť deti vybrať becautiful oblečenie,Rozvíjať deti estetické koncepcie.

1.Materiál: Full silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečná a pohodlná. 2.Dieťa veľkosť: 23 palcov o 57 cm bábiky. 3.Oči: Akryl oči,svetlé a jasné, vyzerá tak reálne. 4.Pleť: Biela pokožka je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa času detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer 5.Vlasy: prilepili parochňu ručne. zlatá farba 6.Štruktúra: Hlavy a končatín všetky sú vyrobené zo silikónového vinyl .Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín, non-jedovaté; bábika končatín môže byť aktívny, môže pohodlne si sadnite alebo ľahnite , silikónové vinylové bábiky, môžu vstúpiť do vody,nemôže stáť,hovoriť alebo krmív. 7.Aplikácia: Deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milenci.

1.Bábika veľkosti: bábika majú rôzne veľkosti podľa rôznych opatrenie spôsobom, robím dve metódy pre vás: 1> Naša bábika nohu je zakrivený, meriame bábika nohu, ako to je v priamom štátu, ktorý je dĺžka od stehna kolena plus dĺžka od kolena tiptoes, pozrite sa na obrázok: je to o 57 cm. 2> Ak budeme ignorovať zakrivené nohy,umožňuje merať priamo, od hlavy k tiptoes. tak, ako na obrázku: je to o 57cm . budete vedel, že bábika presnej veľkosti,hovorím vám podrobne, tak my sme to akceptovali sťažovať veľkosti, vďaka za vaše porozumenie.( tak existuje odchýlka vzhľadom na odlišné spôsoby merania. )

2.Package & Príslušenstvo:

balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné.všetky príslušenstva poslať náhodne . Táto bábika príslušenstvo všetky sú zadarmo v parciel, ako pacifer,mlieko fľaše,mini plyšové hračky,oblečenie (bábika bez daiper,vďaka).niekedy viac, príslušenstvo môže mať žiadne zásoby, takže budeme posielať náhodne (ale pridáme ostatné darček pre vás ako náhradu),spojíme sa s vami, ako ho poslať.prosím pochopiť.

3.Najlepšia kvalita a spätná Väzba

zo surovín nákup na bábiku sfarbenie, korektúry, výroba, montáž, každý odkaz je najlepšie; môžeme vyhnúť bežné chyby : pádu mihalnice, pošmyknutia končatín , postriekané telo, a nerovnomerné tvrdosť. Rozdiel vo farbe, môže byť príčinou niektorých iných dôvodov, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie,to nie je vada. Pozrite sa na tento obrázok, že naši klienti doľava.

4.Dodávka A Colné

Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol. dodacia lehota sú rôzne, podľa inej krajine, ak ste sa zmiasť, kontaktujte nás,ok?Naša Cena nezahŕňa Colné Poplatky, alebo iné skryté poplatky, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek Colné Poplatky. dúfam, že sa vám môže porozumieť.

5.Spoločnosť & Certifikát:

KEIUMI vám poskytne Bezpečný materiál, bábika , najnižšia cena , najlepšie služby , Dizajnové jedinečné produkty.takže ak chcete, dar alebo zarobiť viac peňazí, ako je dropshipping, zvoliť nás.

6.Návrat: garantujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality. Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia,bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom.

Štítky: súprava reborn vinyl, tvár reborn, silicon bábika pôvodu, bebe reborn 57cm, 57cm reborn bábiky, 28 reborn batoľa, reborn batoľa s dlhými vlasmi, bebe reborn 57 cm, coco reborn anuk, bebe reborn.


( 1 Hodnotenie )

Počet