3/4" Vysoká kvalita oleja, vody, benzínu 015 Q P S C kompresor Príslušenstvo Stlačeného vzduchu presnosť filter na Vlasy QPSC

€10.26


015 Q - hlavné potrubia filtre sa používajú na ochranu celého systému pred kompresor, zadné chladnejšie, alebo zmraziť na vlasy a iné filtre. Veľké množstvo tekutiny a viac ako 3 mikrónov pevných častíc môže byť filtrovaný na dosiahnutie minimálnej zvyškový obsah oleja len 5PPMW/W. 015 P - vetracie potrubia, filtre odstránia zo zariadenia, strojov, motorov, valce, a triedy ultra vysoká účinnosť olejový filtre pred alebo po adsorpcie vlasov odstrániť vlhkosť a častice. Môžete filtrovať malé a 1 micron kvapaliny a pevných častíc, dosiahnuť minimálne zvyškový obsah oleja je len 0.5 PPMW/W 015 S - ultra vysoká účinnosť olejový filter sa zvyčajne používa proti prúdu z adsorpcie na vlasy alebo chladiace vlasov zabezpečiť, aby vzduchu použité v systéme je úplne oil-free. Môžete filtrovať malé 0.01 micron kvapaliny a pevných častíc, dosiahnuť minimálne zvyškový obsah oleja je len 0.01 PPMW/W, vybavený vzduchu potrubné filtre v ťažobnej chrániť P.

015 C je deodorization Poznámka: tento filter je nízky tlak filter, 10 kg, tlak vzduchu môže byť použitý. Viac ako 10 kilogramov tlaku vzduchu, musia použiť vysokotlakový filter, inak bude nebezpečné!

Štítky: 80mm vzduchový filter, kompresor vlasov, obchodné kompresor príslušenstvo, kompresor vody, námestie kúpeľ vodný filter, stlačený vzduch na vlasy veľkosti, kompresor vlasov, vzduchu na vlasy pre domáce, kompresor pcp, kompresor filter.


( 5 Hodnotenie )

Počet