100 KS Veľkoobchod Prázdne Vankúš Prípadoch Vankúš Pre DIY Zákazníkov almofadas cojines Housse De Coussin Funda (DHL)

€230.57


100 KS Veľkoobchod Prázdne Vankúš Prípadoch Vankúš Pre DIY Zákazníkov almofadas cojines Housse De Coussin Funda (UPS)

POZNÁMKA: 1.Prázdne vankúš môžete používať priamo, 2. môžete maľovať na to na vás vlastné,stačí použiť ho ako maliarske plátno. DIY vankúš. 3. Môžete tiež vykonávať vaše stehov práce stačí použiť ho ako cross-stehy tkaniny tkaniny 4. Tiež sa môže použiť ako DIY materiálu na mieru akékoľvek fotografie podľa termotransferovú tlač. Prosím, dajte vrstvy izolácie(handričkou) na samostatný vnútri vankúš počas procesu thermas transfer tlač. DORUČENIA: vezmite Prosím na vedomie, že všetky cena je len od dverí k dverám cenu.Cena nezahrňuje cla vo vašej krajine。 1. USA,Kanada, doprava zadarmo cez UPS. to trvá 4-9 dňoch 2. Veľká BRITÁNIA,Nemecko, Francúzsko, Taliansko,Turecko, Netherland, Španielsko, Belguim,Írsko atď., väčšine európskych krajín, 10USD príplatok pre UPS 4-9days. 3. Rusko, 10USD extra, poslanými www.tantra-egypt.sk Premium. 14-21days. 4. Dubaj, Nový zéland, Austrália a Ázijských Krajinách, ako je Japonsko, Singapur, Thajsko ect. Zadarmo doprava do obchodného vyjadruje, EMS,DPEX alebo UPS. 5. V iných krajinách, prosím, kontaktujte nás pre najlepšie prepravné sadzby a fastst spôsob, ako dodať vašu adresu.

[Upozornenie]:položka len obsahujú vankúš. Vankúš Core NIE je súčasťou dodávky.

[Materiál] :100% prírodné Nové Zahustiť Bielizeň, Bavlnená Tkanina . [Size] : Každý kryt opatrenia cca 17.7"x17.7" (45 x 45 cm) [Tlač] :obojstranné prázdne, žiadny vzor. [Zips] :Neviditeľný zips. [ Umývanie teplota ] : Pod 40°C. (menej ako 86 °F) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vezmite Prosím Na Vedomie 1.Mierne odchýlky farby môžu existovať v dôsledku rôznych počítač, monitor a svetlo. 2.Všetky vankúše sú vyrábané ručne, môže 1-2cm odchýlka existovať. 3.Dve strany výrobku, ktoré sú prázdne, č design pattern. 4.Položka len obsahujú vankúš. Vo vnútri výplň NIE je súčasťou dodávky.

Fotografie Výrobkov

Štítky: prázdne vankúš, dhl t tričko, opierky hlavy gauč, vrana vankúš, kovové lákať prázdne, hoody vankúš, dekoratívne vankúše prázdne, vysoko kvalitný vankúš, prázdne vankúš, pinecone vankúše.


( 0 Hodnotenie )

Počet