REDAMIGO TT028 Digitálne FM Rádio, Mini Reproduktor Hudby Prenosný reproduktor Rádio SD/TF USB, Mp3 Rádio Displej, FM rádio s hodinami T028R

€10.64


6 Farieb Digitálny Prenosný Mini Reproduktor Hudby MP3/4 Prehrávač Micro SD/TF USB Disku Reproduktor, FM Rádio, LCD Displej

Priateľské Pripomienka: 1>. Objednávku 2 ks, alebo viac času, sa vám bude páčiť 3% zľavu automaticly, treba to len skúsiť ... 2>. Pls zanechať odkaz pre nás o farbu vybrali, alebo pošleme náhodne. USB flash disk, FM rádio, atď. HiFi & jasné, hlasný zvukový výstup.

S teleskopická anténa a slúchadlá výstup fungovať vždy.

LCD digitálny displej zobrazuje čas a elektrinu.

Podporuje funkcie, prijímanie zdroj zvuku z MP3, MP4, PC, Notebook, atď.

Build-in vysoká citlivosť FM rádio frekvencia modul, signál je výborný.

Build-in high capacity rechargable batéria, podpora dlhý čas prehrávania hudby.

Elegantný a štýlový vzhľad, kompaktný a prenosný.

S nízkou hmotnosťou, ideálny pre domáce použitie a cestovné použitie.

S jedinečným akryl transparentný dizajn a farebné osvetlenie funkcia, takže je viac fascinujúce! Špecifikácie:

Farba: Červená/Čierna/Zelená/Rose/Strieborná/Modrá

Napájanie: Rechargeble 550mA lítiová batéria / DC 5V

Rozmer: Cca. 5.3 * 5 * 5 cm / 2.09 * 1.97 * 1.97 v

Položka hmotnosť: 119 g / 4.2 oz

Veľkosť balenia: 7.8 * 5.4 * 5.2 cm / 3.07 * 2.13 * 2.05 v

Package hmotnosť: 165g / 5.83 oz balenie obsahuje:

1 * Mini Reproduktor

1 * 3,5 mm Audio Kábel

1 * USB Nabíjací Kábel

1 * Visieť Lano

1 * užívateľská Príručka Položka obrázky:

Farba informácie:

1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie.

3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Prepravné Podmienky:

1. Tovar vám bude dodávaný leteckou Poštou cez Čína Príspevok Air Mail úradu do 1-3 pracovných dní od prijatia platby vymazané.

2. To trvá cca 20-35 dní. V iných krajinách 25-50days.

3. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

4.Niekedy Letecky môže prísť o post tašky, vrátime vám k cene položky, okrem prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať položky.

5. Vítame vo svete kupujúcich.

6.Poštovné: na celom Svete.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu: očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Užite si nakupovanie tu!

Prosím, dajte produkt, ktorý si, ako do nákupného košíka!Vaša spokojnosť je náš tvrdo pracovať hybnou silou bol lepší! Ďakujeme!

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím, kliknite na našich webových stránkach: https://www.tantra-egypt.sk/store/1474067 a uložiť do zoznamu obľúbených položiek, na najbližšom vhodnom pristátie!

Majte prosím na pamäti, našom obchode názov:Nákup elektronických supermarket Obchodu Č 1474067

Štítky: rádio, wifi, 27 mhz rádio, auto tuner, hodiny fm rádio, internetové wifi rádio, mp3 prehrávač, budík rádiom, Tecsun, fm rádio, cb.


( 9 Hodnotenie )

Počet