Umelá Slama Králik Domov Záhrada Králik Dekorácie Veľkonočné Tému Party Dekor Veľkonočné Plnené Vajcia Love Party Dodávky

€3.60


Popis produktu: Materiál: slama + pena + oka Veľkosť: 32 cm vysoká, 15 cm široké a 8 cm dlhé Funkcie: 1.Záhradník oblečený králik je ideálny pre príjemné jarné a pridávanie zábava nový rok. 2.Králiky a reďkovky sú nevyhnutným prvkom na veľkú noc a sú najlepšou voľbou pre Veľkonočné dekorácie. 3.Ekologické materiály bezpečné a netoxické, špeciálne tvary, sú nevyhnutné pre domáce dekorácie. 4.Tam sú 10 tematické králiky s rôzne tvary. Môžete si vybrať svoj obľúbený štýl pre zber a displej. To je dobrá voľba pre Veľkonočné darčeky a kolaudačné párty. 5.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, poskytneme vám profesionálne služby. Balík Obsahuje: 1 * Výzdoba Poznámka: 1. V dôsledku mnohých faktorov, ako sú jas displeja a svetla jas, true color tohto produktu sa môže mierne líšiť od fotografie zobrazené na webovej stránke. 2. Ručné meranie výrobku, dĺžke, nechajte 1-3 cm chyba.

Štítky: dekor veľkonočné, 3 veľkonočné dekorácie, veľkonočné dodávky austrália, králik slamy, c poľovnícke potreby, košík na veľkú noc, dekor králik, kuracie veľkonočné, veľká noc, bunni.


( 2 Hodnotenie )

Počet