WilliamPOLO peňaženky, pánske dlhé kožené peňaženky Slim Spojka Taška luxusné Mužov Peňaženky Originálne Kožené pánske peňaženky, kožené spojka taška mužov

€18.63


WilliamPOLO,profesionálny výrobca v Kožený Výrobku, má v úmysle poskytovať čo najlepšie služby pre vás, naše čestné a významných zákazníkov. Každá z položiek je unikátny dizajn na splnenie rôznych potrieb.Výrobky z rôznych štýlov a jemné remeslá budú pre vás dobrá voľba. WilliamPOLO302SIZE:12.9*12*9.3 cm (5.08*4.72*3.66 v)VEĽKÁ KAPACITA:Kreditnej Karty, Peňaženku má 13 Sloty pre Karty A 2 Bankoviek v Oddeleniach & 1 Doručenia Vrecku, To môže držať všetky kreditné karty, vizitky,dopravné karty, účet,bankovky, rozvinúť hotovosti, zmeniť, mince, doklady, vodičský preukaz,atď. Peňaženka má jasnú štruktúru tak, aby ste mohli ľahko identifikovať karty, ktoré ste hľadali

Úvod: WilliamPOLO s cieľom poskytovať malé, ale jemné produkty,naša spoločnosť sa zameriava na činnosti výroba pánskej peňaženky. Berieme environmentálneho vývoja, ako naše hodnotu značky a vždy podporujeme našich zamestnancov aktívne sa zúčastňovať na životné charitatívnej činnosti.

DOPRAVA-na celom Svete: vo Všeobecnosti,budeme loď vašej objednávky od Číny www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Registrované Air Mail v 2-3 deň pracovných dní. Dodacia lehota do väčšiny krajín je o 12-30 dní. Niektoré countriesmay trvať viac viac dní. Napríklad, dodacia lehota do Brazílie a Argentíny môže trvať až 50 pracovných dní. Ak sa očakávané dodanie prichádza čas, ale ste z mesta alebo z iných dôvodov nie ste doma, aby sa dostane balíček,môžete nás kontaktovať na predĺženie dodacej lehoty.

Štítky: muži sveter, muži kabelku, western peňaženky mužov, kaká mužov peňaženky, žena gucci, muži slim peňaženky, kožené peňaženky mužov, tcgad kožené peňaženky mužov, yve saint laurent, Držiteľa Karty.


( 3 Hodnotenie )

Počet