2021 skoro na jar nové kórejská verzia voľné a voľne žijúcich lenivý štýl študent veku zníženie kockovaná-krátke rukávy strednej dĺžky T-shirt

€12.41


Milí priatelia:

Vitajte na Damei Oblečením, ja budem zodpovedný za vašu krásu,

Dúfam, že sa vám páči v našej predajni, sme profesionálne veľkoobchodné a maloobchodné predajne,

Ak máte akékoľvek otázky, prosím zanechať odkaz na náš zákaznícky servis a my sa budeme snažiť uspokojiť vás. Tabuľka veľkostí dĺžka Ramien b ust rukáv M 70 47 110 23 L 72 49 114 24 XL 74 51 118 25 2XL 76 53 122 26 1. O napájanie: výrobca dodanie, z prvej ruky, dodávky, záruka kvality.

na

2. O veľkosti: Dôsledku rôznych oceňovacích metód, tam bude malé rozdiely vo veľkosti 1-3 cm. Táto situácia nie je problém s kvalitou.

na

3. O color: Naše produkty sú všetky reálne produkty. Vzhľadom na rozdiel medzi streľbe svetla a rozlíšenie obrazovky počítača, mierne farebný rozdiel sa môžu zobraziť na snímke. Vezmite prosím na vedomie, že.

na

4. O zákaznícky servis: Ak váš dotaz nie je zodpovedaná v čase, môže to byť preto, že zákaznícky servis nie je v počítači, môžete nechajte nám správu a my vám odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: čalamádu rick vrecku, krátke skateboard, škôlky dúha, kawaii, dúha-nálepky na stenu, kórejský čaj, kórejský tričko, kórejský tričko, kórejský lete, šaty kórejský štýl.


( 1 Hodnotenie )

Počet