GTinthebox 2x Super Svetlé Európsky Štýl LH RH Červená LED Nárazníka Reflektory, Zadné Brzdové Chvost Hmlové Svetlá Pre 2011-Ford Explorer

€21.33


Popis Produktu

Táto stránka predstavuje jednu sadu Euro spec high power LED nárazníka reflektor zadné hmlové svetlo pre 2011-2015 Ford Explorer. Dať vaše Ford Explorer trochu nice upgrade tieto nové LED svetlá, aby vaše agresívne Americké jazda vyniknúť. Tento súbor je napájaný 3D Optický kusy LED svetlá, aby váš Ford Explorer pozrite sa ako zviera, keď ste vonku na ulici. Poznámka: uistite sa, že vaše vozidlo, zadný nárazník sa zhoduje presne s vzorka vozidla fotografii hore pred nákupom.

Funkcie:

Červená objektív 1 pár (vľavo a vpravo) 3D LED Optické Môže nahradiť zásob červený reflektor a funkciu ako doplnok brzdové svetlo/zadné svetlo Prísť s zadné svetlo/brzdové svetlo model s cieľom zlepšiť bezpečnosť na ulici Presne zapadajú a priama náhrada Vodotesný IP68 s full-kovové telo, skrutky, elektroinštalácia, a gumy base (gumové základňa je voliteľné pre inštaláciu)

Kompatibilita

Dobré pre 2011-2015 Ford Explorer, aby sa vaša jazda nové Euro vzhľad

Štítky: ford explor, ford explorer príslušenstvo externá, 16bit, lampa led, ford explorer 6, nemecký sklade, ford mondeo, jet ski, jednoduchý chvost svetlo, červená led weel.


( 4 Hodnotenie )

Počet