3 Veľkostiach, Široký Rolovaný Lem Tlak Nohy Šijací Stroj Pätky Hemmer Nohy Sada 1/2 " 3/4 Palca 1Inch Nízke Ramienka Pätky

€3.50


Úplne Nové a Vysokej Kvality: Zahŕňa 1/2"" hemmer nohy (13mm široký valcované lemy), 3/4"" hemmer nohy (19 mm širokú valcované lemy), 1"" hemmer nohy (25 mm široký valcované lemy),ktoré môžu byť použité pre Singer, Brother, Janome,Kenmore, Babylock,Elna,Toyota,Nový Domov,Jednoduchosť a inými nízkymi ramienka šijacie stroje, ktoré NIE sú Vhodné pre Priemyselné a MINI Šijacie Stroje. Jednoduché použitie—Široko používané v oblečenia a ďalších projektov s ľahké tkaniny Vynikajúcim Dizajnom-odolný pevného kovového materiálu pre dlhú dobu použitie Vhodné na použitie:Ak si chcete overiť, či váš šijací stroj je nízka ramienka stroj, alebo nie,nájsť palec skrutku, ktorá drží nohy na stroj. Zmerajte vzdialenosť od centra skrutku na podlahová doska. Ak je to opatrenie, 1/2 palca máte nízku ramienka stroj.

Štítky: nohy cik-cak, multifunkčné valcované hem nohy, muži topánky w, päty pad pre človeka, široký lem šitie nohy, necessaire couture, príslušenstvo šiť, šijací stroj pätky nohy kit set, široký hemmer nohy, zaujatosť pre šitie.


( 0 Hodnotenie )

Počet