1pc Microblading Permannet make-up Luk a Šíp Line Pravítko Black Meranie Obočie Mapovanie Reťazec Pre Potiah tetovaní PMU pre mapovanie

€3.88


1pc Microblading Permannet make-up Luk a Šíp Line Pravítko na Meranie Obočie Mapovanie Reťazec Pre Potiah tetovaní PMU

Popis: # Obočie mapovanie držiak pre microblading a permanentný make-up aplikácie # Urobiť obočia, formovanie jednoduchšie s našimi top-kvalitné obočie mapovanie nástroj! Vytvoriť dokonale symetrické a obočie meraním a vyzdvihnúť tvar, ktoré vyžadujú pred microblading alebo tetovanie. Naše obočie mapovanie kit je ideálny pre použitie na všetky tváre tvarov – okrúhle, hranaté, oválne alebo v tvare srdca – luk dizajn bude označiť symetrické obočie na akýkoľvek tvar, s ľahkosťou a bublina leveler zabezpečuje dostanete dokonalú rovnováhu a priamka! Premium kvalita obočie mapovanie súprava Vyrobená z kvalitné testované, certifikované materiály, tento obočie mapovanie nástroj je non-dráždi pre všetky typy pleti a jednoduché použitie. Navrhnuté tak, aby boli pohodlné držanie s silné napätie na provázku, naše obočie mapper bude poskytovať presné, rovné čiary na zakrivené, rovné, pernatej alebo tenké obočie. Prekvapenie profesionálny make-up, dospievajúci alebo krása nadšenec s týmto obočie mapovanie kit, takže si môžete vytvoriť dobre upravené obočie v žiadnom okamihu. Premyslený nástroj pre ich make-up kit, toto obočie mapovanie nástroj má dohady o vytvorenie dokonale tvarované obočie.

Štítky: tetovanie obočia, pigment tetovanie, čínsky atrament pre pero, taška pmu, aye obočie, obočie pravítko, wc make-up príslušenstvo, handpoke, patentovaný microblading tetovanie, tetovanie nepremokavé.


( 1 Hodnotenie )

Počet