LED Dvere, Parapetné Pre Nissan Patrol Y62 2012-2018 Šliapacie Auto Exteriéru Šúchať Platňa Dverí, Parapet Streamer Svetlo Auto Nálepky Príslušenstvo

€29.77


Popis výrobku:

FAQ Q: Má tento produkt fit moje auto?(môže byť prispôsobený pre iné Auto ?) Odpoveď: Áno, to sa hodí.(sme prispôsobiť dosky podľa auta, model a rok ) Otázka: logo a veľkosť sa dá prispôsobiť? Odpoveď: Áno. Otázka: výrobok môže byť ohnuté? Odpoveď: Nie, To je vysoká kvalita ploché Akryl a povoliť len byť ohnutá, veľmi mierne. Otázka: Návod na použitie je zahrnuté v cene? Odpoveď: Áno. Otázka: Je ľahké Nainštalovať? Odpoveď: Áno, nalepiť ju na správne miesto a pripraviť 3 batérie.Oveľa jednoduchšie ako nainštalovať novú verziu dverí, parapet. Otázka: Čo je prúdi svetlo? Odpoveď: svetlo sa zapne a prietok pri otvorení dverí.(Pls pozrite video podrobnosti o svetelný efekt) Q: ste továreň? Odpoveď: Áno,sme si istí, že našu službu a produkt bude veľmi spĺňať vaše požiadavky.

Špecifikácia:

LED dvere, parapetné (batéria nie je súčasťou balenia) Napätie: 12V Farba: 7 farieb (červená, žltá, modrá, biela, zelená, ruža červená, farebné) pre možnosť Logo:vaše auto značky(môže byť prispôsobený iné logo ) Vodotesný hodnotenie: IP67 Materiál: Japonský Akryl+ Vysoký jas LED Vzory:4 štýlov (poslať náhodne,ak potrebujete uvedené štýly,pls kontaktujte náš obchod centrum zákazníckych služieb) balík Produktov:vrátane montážny návod ak chcete mať batérie-elektrickú verziu( Napätie:5V) alebo Auto, napájaná batériou verzia(Napätie:12V), prosím, na Vedomie, že sa tam kupujúcim poznámka alebo kontaktovať náš zákaznícky servis. Ak nie, budeme loď produktu na vás, ako so záznamom o produkte, Ďakujem!

Štítky: nissan patrol y62 mriežka 2020, gq hliadky, y62, radiátor pre nissan patrol y60, nissan patrol y62, jednoduché opravy, nissan patrol y62 2015, piestové nissan patrol, nissan pickup, nissan patrol y61 plastové.


( 1 Hodnotenie )

Počet