Visual Dotyk Skladacie Silikónové Pohár S Slamy Hrnčeky Prenosné Cestovné Silikónové Teleskopická Pitnej Skladacie Kremíka Šálku Kávy

€8.26


Popis produktu Skladacie Cestovné Cup je skladacie,ľahký,nepriepustných a ľahko sa čistí.Po celkovej vyšetrovanie a výskum na trhu sme sa zistiť, na spustenie tohto nového produktu. Vlastnosti Produktu: 1.K životnému prostrediu, BPA-free materiálu 2.Vysoká odolnosť voči teplotám 3.Proti hnilobe a umývačka riadu bezpečnosti 4.3 nastaviteľné veľkostiach na uspokojenie potrieb každého 5.Lezenie pracky dizajn zavesiť na batohu alebo na bicykli 6.Závitové tesnenie dizajn zabraňuje úniku Balík, Vrátane: 1.Skladacie Šálku Kávy*1 2.Box*1 Poznámka: 1.Prosím, sterilizovať, varené pred použitím. 2.Použite mäkký materiál na čistenie pohára v prípade poškodenia. 3.Nedržte silné kyslé a alkalické kvapaliny v pohári.

Štítky: zbaliť pohár, pitie šálky s slamky a veká pre dospelých, skladací pohár cartoon, edifier bezdrôtové, stĺpec medi, cosori hrnček kávy, kávové hrnčeky avokádo, pan, rýchlovarná silikónové pohár, čierna skladacie hrnček.


( 0 Hodnotenie )

Počet