SQ11New HD 1080P Mini Kamera IP Malé Vačky Senzor Nočné Videnie Videokamera Micro Kamera DVR DV Pohybu Záznamník Videokamera

€6.57


49946 Starostlivo pripravený

Funkcie:

1. 140° široký uhol: Tento produkt má viacero guľové zrkadlá, uhol dosiahne úroveň ľudských monokulárne pozorovací uhol a uhol je zvýšiť na 140°, ktorý je nielen široké a jasné.

2. Otočná a nastaviteľné: Tento produkt podporuje 360° otáčanie späť klip a 90° nastaviteľný držiak pre jednoduchú inštaláciu v rôznych scén.

3. Inteligentný slučky záznam: Tento produkt má zabudovanú slučky nahrávanie, prevrátený obraz funkcia sa vždy udržať na nahrávanie, a automaticky prepísať starý súbor, takže nie je potrebné sa obávať karta sú plné.

4. Vodičské Záznam: Tento produkt môžete zaznamenať všetky podmienky pri vedení procesu v reálnom čase a vaše svedectvo pre bezpečnú jazdu.

5. 32 GB, rozšírenie pamäte: Tento produkt podporuje 32 GB, rozšírenie pamäte, takže už sa nemusíte báť o nedostatok pamäte, mass storage bude uložiť a zabezpečiť bezpečnosť dát.

Popis:

1. Tento produkt je vhodný na rôzne príležitosti, ako napríklad domov, supermarketov, firiem a iných miestach, môžete sledovať situáciu kedykoľvek, veľmi bezpečné a praktické.

2. Tento produkt má high-definition kamery, je kompatibilný s rôznymi zariadeniami, podporuje monitorovanie na diaľku, a je jedinečný dizajn, vodotesné, a veľmi pohodlné.

Špecifikácie:

Farba: Čierna, Červená, Modrá, Čierna Pásy

Veľkosť: 85*85*35mm

Rozlíšenie fotografie: 12M (4032 x 3024)

Formát obrázku: JPG

Detekcia pohybu: podpora

TV výstup: Podpora

Typ batérie: vstavaná high-capacity polymer lithium batéria

Kapacita batérie: 200mAh

Pracovný čas: 100 minút trvalo udržateľný fotoaparát

Skladovanie podpora: až 32 G TF karty

Rýchlosť prenosu: Hi-Speed USB2.0

Typ rozhrania: MINI USB 8PIN

Podporný systém: WINDOWS ME/2000/XP/2003/VISTA/MAC OS/ LINUX

Hrať softvér: systém sa dodáva s alebo prúdu audio a video, softvér na prehrávanie

Typ: 960P, 1080P

Package Zahrnuté:

1 x SQ11 vodotesný fotoaparát

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: ip camer wifi mini, mini labeller wifi, micro camer wifi, ip mini cam, mini snes wifi, objektív ip cam, micro usb, mini cam, 2160p cam, ultra mini cam, azdom cam.


( 1 Hodnotenie )

Počet