NATUHANA 16Lines kórejský PBT Rias Rozšírenie Odborných Jednotlivých BCD Curl Prírodné Hodvábne Očné Riasy Umelé False Noriek Mihalnice

€2.39


Ak si objednáte od nás, nebudeme vám posielať DARČEKY ZADARMO . Odpoveď: darčeky Zadarmo na všetky objednávky. B: získate 1 box rias voľne ak je nad 19.00 USD na objednávku. C: dostanete 2 box rias voľne ak je to viac 49.00 USD na objednávku. D: Budete mať 3 box rias voľne ak sa v priebehu USD 69.00 na objednávku. 1Tray=16rows Funkcie: 1. NATUHANA Riasy sú vyrobené s PBT Vlákno, ktoré je ľahšie a viac flexble ako klasické syntetické riasy. 2. NATUHANA vytvára najlepšie riasy, ako sa nikdy stratiť svoje lokne v priebehu času a konzistentne v celej dĺžke. 3. Tvrdý package nevyužíva žiadne rozbité počas sprostredkovať. 4. Sme výroba, poskytujeme rýchly odchod s najlepšie ceny. 5. OEM, ODM je k Dispozícii, Malá Objednávka je vítaný.

Štítky: zúžený falošné riasy, lash prípadoch balenie plast, kórejský tričko, eye pet patch, lili noriek riasy, muž falošné riasy, lesk top, keycap pbt, dočasné falošné mihalnice, fr pbt keycap.


( 4 Hodnotenie )

Počet